Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Příčná stabiližační tyč


Fusion

Recommended Posts

Nějak se mě 605 rozhrkala, a to tak, že pravá přední strana šíleně vrže (až je to trapas a navíc má výfuk zvuk jak tank :nevim).

Prve sem myslel že to bude uložení tlumičů nebo něco s pružinou ale dneska když sem to trochu zkoumal tak ten zvuk jde spíš od spodu než od tlumiče a když sem se zohl tak je vidět jak příčná stab. tyč je v takovým pouzdře a tam je nějaká vůle. Ta tyč je samozřejmě napružená tak to vrže o to pouzdro.

Proto se ptám: co v tom poudře má být, nějaká guma? Cena? Je výměna nějaká zapeklitá? (že polezu zas po auto předpokládám)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja som mal podobny problem a problem bol v spojke katalyzatora je to ako spojka na ruru akurat je tam kus nejakej gumy zajtra ti to nafotiim ked som pridal alebo nastartoval bol to zvuk ako z tanku strasne nyslel som ze su to silendbloky na motore a ona to bola spojka od zberneho potrubia na katalyzator :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já mám jednak rozpadlej první výfukovej tlumič (za katem, ale aji kat je rozsypanej) a jak pak pokračuje trubka dozadu z něho tak trochu upadla a tím sedí trubka na takovým tom úchytu proti spadnutí výfuku. To sem původně taky myslel že bude silentblok motoru, protože v nízkých otáčkách to dělalo srašný rány. Mmch. bude tam sedět ten první díl bez katu když ho koupím? Já mám totíž z neznámýho důvodu katalyzátor škrtlej v té knížečce o emisích, tak mě nebude nějak mržet když tam nebude.

Ale ten problém s tím stabilizátorem je úplně jinej, to je takový skřípání aji když je auto vypnutý a zatlačím na pravej bok tak to podle houpání skřípe, a myslím že na 90% to bude to pouzdro.

Měla by to být ta 2:

post-0-14109595524796_thumb.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...