Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 1.6i 8v


jawor

Recommended Posts

Nevite někdo nahodou proc me to nejede??? Krouzky OK s pistama nic neni hlava po GO a auto jede huř než moje stara 120 co jsem mel pred timhle. Po hroznym přemlouvani z nej dostanu na 3 120 a pak 4 a 5 porad 120km/h vic ani ranu. kopec nekopec. myslim ze tahle 1.6ka kdyz ma v papirech 65KW mela jet vic. Pokud se pletu a tyhle auta vic nejezdej tak me opravte. A pokud ma nekdo zkusenost s timhle motorem a taky mel nekdo podobnej problem tak se ozvete. Dik moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem z vysočiny. GO me delali ve ždáře nad sázavou. ten borec me byl doporucenej kamosovi delal auto a no problem. muj peug je 4 bod, pred go kouril pri startu ted uz ne (byly to gufirka) motor de v pohode volnobeh nekolisa, chytne napoprve bez problemu, sednu do toho 1stupen 50km/h 2- 90km/h 3- 120km/h a pak to zacne teprv 4- 120kmh a 5 taky proste pak uz se to ani nehne a taky nez se to rozjede na tech 120 to je taky kua doba. jo a ještě je to plynak ale kdyz sem tam ten plyn nechal namontovat tj cca pred 15000km tak v poho 170 jel a celkove zivejsi. bylo to cca 5000km v klidu a pak se postupně vykon vytracel. myslel sem ze to go zpravi ale Jak rikam ted je to proste mrtvola mrtva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

může toho bejt víc najednou.Špatně seřízena vůle ventilů,špatně namontovaný nebo napnutý rozvodový řemen,špatně seřízený předstih ucpaný palivový filtr,poškozené palivové čerpadlo-/nízký tlak paliva/,opotřebené poškozenénebo špatně zapojené zapalovací svíčky,ůnik podtlaku z tělesa škrtící klapky,vzduchových hadic neboze sacího potrubí,Závada ve vstřikovacím systému-/mám to opsaný z knihy JAK NA TO Držim pěsti ať to jede. Mám to samý autíčko a jede dobře. Jede 180-kou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 4 roky později...

Koblih, Ferry, niečo som si hľadal a keď už tu bola tak zaujímavá téma, nedalo mi sa nezúčastniť, možno to niekomu ešte pomôže ;)

Inak v jednej téme spomínal akýsi človek, mal modrú 1.6 65kw, že z toho z mierneho kopčeka vymlátil 215km/h ... aha, ono to bolo v ďaľšej oživenej téme o motorizácii :) ... no, aspoň si to možno všimne viacej ľudí, ktorých to zaujíma:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak pánove měl jsem 1.6 65kw pak 1.8 16V 81kw a ted 2.0 16V 112kw... 1.6 z kopce z zruče nad sázavou směr praha D1 dlouhý kopec necelých 215 km/h tachometrových nevím jestli ukazoval blbě nebo ne, ale na tachometru 215km/h bylo (100% nereálne)....1.8 16V se mi tachometr taktéž dostal k 210km/h (zase tachometrově)... 2.0 16V S16 se mi zasekl na 250km/h (asi na ní mám převodovku z 1.8, nevíme to 100%) ale k věci... tohle mi na 1.6 dělalo taky... bud je to vstřik a nebo dráty od váhy vzduchu... zoxidovanej kontakt nebo nezapojenej a nebo někde přetrženej...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...