Jump to content
  • Aktuální cíle darů

AKCE Kryštof ( fake or true ?)

Hadra

Recommended Posts

Ahoj, tohle mi přišlo dneska mailem. Je to od osoby, která mi posílá různé nesmysly dnes a denně, leč nad tímhle jsem se pozastavil, abych řekl. " Jezdím slušně po celý rok, auto mám v pořádku, snad jen mám otevřenou lékárničku, semtam překročím rychlost na dálnici o 30 km, v obci o 10 km, mimo obec o 20-30 ( dneska ráno asi o 60 ) a budu si na tohle dávat pozor, tak snad nebudu mít ten týden problém." Je mi jasné, že tahle akce zatopí ( pokud teda bude ) zas a nejvíce lidem se 120kama a různejma staršíma autama, ale přišlo mi, že to sem dám, poldové jsou i u nás v klubu, tak se osobně nechám překvapit, jestli v Prostějově uvidím víc než 2 poldy na město.

Předejte všem, kteří budou muset vyjet...

.. od kamarada policajta:

Ahojte všici, jelikož jsem byl v pátek informován na školení, tak se chci s

Váma podělit o tu radostnou novinu, a to že 23.- 28.4. bude největší Kryštof

všech dob. Protože už má pravomoce i městská policie, tak co má ruky a nohy

a udrží plácačku v ruce vyráží na cesty.

Doporučuji chodit pěšky, nebo na kole.Tak držim pěsti.

:D no doufám, že bude hezky, abych mohla jezdit pro jistotu v sukni, a že policajtky zůstanou zalezlé v kancelářích a klofat zprávy z terénu, bo mě zas budou zastavovat jen ty malé tlusté protivné, protože já prostě na mladé pěkné policajty nemám štěstí (jen jednou) a to mi pak kontrolují i lékárničku :D :D :D

Původně zaslal: Netopýrka

:D no doufám, že bude hezky, abych mohla jezdit pro jistotu v sukni, a že policajtky zůstanou zalezlé v kancelářích a klofat zprávy z terénu, bo mě zas budou zastavovat jen ty malé tlusté protivné, protože já prostě na mladé pěkné policajty nemám štěstí (jen jednou) a to mi pak kontrolují i lékárničku :D :D :D

... tak nám slečno pro tu lékárničku šáhněte ... že jí máte až vzadu v kufru? Nevadí, my na vás budem z dálky dávat pozor :D:D:D

Nebojte se Policie ČR, ta stejně moc lidí nesežene, nemá odkud by už je brala. Horší to bude s tou Městskou Policiíí, ta je divá od tý doby co jí zvedly pravomoce a má peníze na nákup techniky-tady v Plzni jsou živým příkladem: nákup radarů, dokonce v Octavii Combi, 2,0turbo, radar s možností fotografie a nočním viděním.....no prostě další příležitost jak z vás vytáhnout penízky a body. A nima se těžko smlouvá, páč oni mají za to odměny a co vyškubou jde z části do městské kasy a ta následně to vrátí městské policii....takže tak trochu dělají na sebe narozdíl od PČR, kterou snadno ukecáte na 100,-. Těm nejde moc o výši, ale o počet-taky musí udělat nějakej výsledek....

Já co sem kecal s kámošema polišama na toto téma tak říkali že to teď tak bude pořád a nejde o žádný termíny, prostě se budou víc spontáně objevovat jak hřibky :) A říkali "hlavně se chovat slušně!" protože pak se dá ukecat cokoliv (kromě chlastu a tak samozřejmě).

[upravil dne 13/4/2007 Fusion]