Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Levá vs. pravá


Kik

Recommended Posts

Tak mi již nějakou dobu rupalo v pravé části přední nápravy, maje dojem, že je to poloosou, resp. homokinetickobazmetickým kloubem, dal jsem Pežotka do servisu. Jaké ale bylo překvapení, když mi v servise vyměnili levý rameno. Bouchaní a křupání je pryč, ale proč se zvuky ozývaly zprava, když bylo v pr**li LEVÝ rameno ??? Nechápu .... :o:o:o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo to máš pravdu, občas nechám řídit moji drahou půlku a pozoruju co se kdy kde děje apod., to rameno co tam bylo, bylo v tom kloubiku úplně vymlácený a ten chlápek ze servisu nemohl pochopit jak je to možný, když bylo nedávno měněný (cca před 15 000 km), pak jsme se shodli, že ta druhovýroba prostě nemá tu trvanlivost originálu aby přežila český tankodromy ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda můžu prohlásit, že moje drahá půlka řídí slušně, řidičák si udělala už v osumnácti, (teď je nám oběma pjetadvacet), takže naježdíno něco má a celkem umí - žádnej závodník není, ale to koneckonců ani neni potřeba ;)

[Editován dne 14/8/03 Kik]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S těmi drahými polovičkami je to pánové, asi tak. Nikdo učenej z nebe nespadl, jen si zkuste vzpomenout, jak jste řídili vy, když jste vylezli z autoškoly... Prostě na to, aby se ta vaše drahá polovička naučila nějak rozumně jezdit, je třeba praxe, praxe a praxe. A pak taky ještě praxe... Takže máte možnost volby: buď si budete moct akorát tak stěžovat, že neřídí, a hospodě budete moct akorát tak lemtat sifón - a nebo jí holt posadíte za volant při sebemenší příležitosti, a prvních pár měsíců/let/desetiletí prostě zkousnete, že dělá chyby. Nejlepší možnost je koupit jí vlastní popelnici, když jezdí sama, naučí se rychleji, a předchází se tak hádkám (o řazení, pouštění spojky...).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Smrada: ty máš seznámek, já zas mám svoji soukromou řidičku... A tu bych tedy za nějaký seznámek nevyměnil ani náhodou!

Auto půjčuju s naprostým klidem, je to pro mě prostě spotřebák, žádná modla ani nejvyšší božstvo. Taky autům nedávám žádná jména (vyjma \"krám\", \"popelnice\" apod. ), a už vůbec autu neříkám miláček (jistě, každý máme nějakou orientaci, ale u mě, pánové, tedy vypadá miláček úúúplně jinak)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oddie: jeste k tomu rizeni drahych polovicek: zapomnel jsi uvest, ze k tomu potrebujou jednu dulezitou vec :)..... PRAXI prece :D a potom jeste fakt klidne nervy..... JA to resim tim, ze kdyz sverim pixlu pulce, tak si pohodlne sednu, zapalim si cigaro a jeste predtim se oblecu do pohrebniho :) Ne to uz si delam prcu..... Koncim u toho cigara a s ocima na š?opkách v klidecku hlasim: jed, vcera tam taky nic nejelo..... Sem tam zahlasim, at trochu zpomali, at to nevypada tak blbe, ze jede rychleji nez ja :)....... Sem tam ji zdupu za debilni manevr, ale jinak f klydu.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Impact: no, tak jsem holt hippie komunita, no. Co je v tom za problém?

Mít svoji soukromou řidičku mi maximálně vyhovuje. Můžu si s klidem dát k obědu pivo, dvě, večer zajet ke známým na lahvinku vína, a nemusím se starat o odvoz. Přítelkyně nepije, takže pohoda...

Navíc, už jsem se najezdil dost, a nemusím se sápat po každém volantu, co vidím. Dost často jsem rád, že nemusím řídit. Takže asi takhle.

Když jsem si kdysi pořídil svoji první 205D, taky jsem se o ni bál. Byla na dluh, vrakáče drahé, do kapsy hluboko... Postupem času s ní ale stejně jezdilo víc lidí, předešlé přítelkyně, ségra... Občas se holt muselo zkousnout to nešetrné puštění spojky, zařazení přes zuby atd. Jenže, nakonec jsem to byl stejně já, kdo bouračkou ukončil život tohoto skvělého autíčka - by? nezaviněně, frajer nekouk do zrcátka, a lupnul mi to těsně před nos. No, a když jsem pak sekal kastli napůl, aby se dala snadno odvézt do sběru, definitivně mi bylo jasné, že bylo úplně jedno a fuk, která holka v tom kdy zařadila přes zuby, blbě pustila spojku nebo vymetla díru v silnici...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to mi nedá, se do této diskuze nevložit:

Dávám za pravdu oddiemu, žádný učený z nebe nespadl a snad každému se občas podaří přeřadit přez zuby (třeba zpátečku), nebo tak něco!

Já si udělala řidičák taky v osmnácti a než jsem sedla poprvé na ostro do auta, trvalo mi to nějaký ten rok. Tak si dovedete představit, jak to vypadalo. Ale naštěstí moje polovička je kliďas a tak mu to bylo fuk.

Takže důvod proč jsem si koupila vlastní auto (peugeot 205 GTi) byl asi ten, že když to někde opřu, tak si opřu vlasní a co?

Začala jsem jezdit (nejraději sama), před každou jízdou jsem byla děsně nervózní a každou jízdu jsem měla dopředu promyšlenou, aby bylo po trase co nejmíň křižovatek, aut a tak ... .

Praxe mě naučila, že nejhorší je na cestě zmatkovat, ale to chce panové jezdit, jezdit, jezdit!!!

Asi po roce můžu říct, že jsem si na cestě jistá, nadávám na brzdy silničního provozu a i když to jsou většinou ženské je to asi proto, že nám ty auta prostě nepůjčujete!!!

Takže vzkaz všem těm, co své plechovky prostě nepůjčují: \"Když nechcete půjčovat, tak pak nenadávejte, že neumíme řídit. Kupte nám vlastní a nemusíte se bát, že až vás povezeme z hospody, tak vám zařadíme přes zuby :D:D:D:D\"

Sorry, že jsem se tak rozepsala, ale některé kecy mě prostě nadzvednou ze židle!!! :P:P:P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jo ... proto je to diskuze, ne? :P

horší, jak k tomu přijde ten co vznesl dotaz? :D:D:D:D

Jo jinak na vymlácených poloosách(homo...blabla...klobech) jezdím taky, nějak jsem se ještě nerozhoupala jestli nové, repas nebo co!

Takže do zatáček pěkně piánko!

EliM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...