Fusion Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Zajímalo by mě jestli jste někdo absolvoval proces upgradu na https://upgradeweb.moduslink.com Začátkem roku sem si koupil IBM Thinkpad s XPPro a teď sem se dozvěděl, že MSoft nabízí možnost "zdarma" upgradovat na Vista. Zkoušel sem ten jejich formulář ale je to složitej proces jak prase, kterej navíc vyžaduje zasílání peněz do zahraničí a čekání na to DVD asi měsíc. Proto mě zajímá jestli se to někomu už povedlo nebo jestli je možnost o to požádat přímo na nějaké pobočce Microsoftu v ČR a ušetřit si nervy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Já bych to nedělal. Mrkni sem, řešil se podobný problém: http://pc.poradna.net/question/view/106264-jak-na-objednani-upgrade-z-xp-na-vistu-pres-microsofti-stranky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 taky bych to nedělal... hlavně Vista chce větší nároky pc nebo ntb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 Mě jde hlavně o to je mít do budoucna, a když mám tu možnost je mít za pakatel místo 6300kč, šel bych do toho. Jinak díky, pročtu si tu diskuzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.J. Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 No já si hlavně myslím, že si to už prošvihl.. POdmínka byla registrace na MS webových stránkách do 15.3. Formulář se po té posílá poštou do Holandska, jestli se nepletu, ale celkové náklady (ty už byly vidět na té webové registraci) se nakonec dostaly téměř na OEM verzi Vist.. Žádných 25 Euro jak uváděli.. Dokonce jako poštovné Praha - zákazník v ČR ti naúčtují 20 Euro.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 Je v tom strašnej bordel, na úvodní stránce sem taky četl do 31.3. pak dál to psalo do 31.5., tak sem to zkusil už sem aji faxoval do NL, tak uvidíme Vůbec nechápu kdo mě má to DVD posílat, jestli MS nebo Lenovo, protože každopáddně to má potiska Lenovo. Mě to vypočítalo 17€. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted July 12, 2007 Author Share Posted July 12, 2007 Tak přesně o 3 měsíce a 17€ později je Vista Business DVD doma Se fakt divím že to došlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts