Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

205 1.8 TD


Marty

Recommended Posts

Zdravim!

Chtěl bych zeptat jakej názor máte na tohle autíčko.Když jsem bydlel s rodiči,tak jsme doma měli nepřeplňovanou verzi.Až na jednu drobnou závadu se v ní měnily jenom provozní kapaliny a celkem i slušně jela.Akorát to předjíždění bylo někdy o nervy.Nejste někdo vlastníkem TD??Za kolik s tim tak jezdíte???Nevíte jaké jsou cenové relace tohohle modelu??Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super vozejček, sice malinko línější, ale úspornej.... já jsem spokojený ;). Cena se pohybuje mezi 30 000,- a třeba 75 000,-, záleží hodně na stavu, počtu dveří, výbavě apod.

[Editován dne 14/8/03 Kik]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

205 1,8TD tady na fóru má asi jen Rudolf, najdeš ho v seznamu členů. Ten ti k tomu asi řekne nejvíc...

Jinak je tahle TD verze 205-ky dost vzácnost, bylo jich vyrobených málo, a asi se bude těžko shánět - a asi taky bude dražší. Za 30tis bude TD-čko leda proclené, obyč diesel se za 30tis sehnat dá, ale bude na něm určitě hodně práce. Nevím, osobně bych sháněl, když už turbo, raději spíš 405 TD, těch je celkem dost, a i to svezení je o něčem jiném.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Línej jo tak teď si mě kamaráde trošku nasral:mad:. Né supr auto. Teď v létě spotřeba 5.8 po městě (pečlivá staltistika každé kapky do nádrže):). No ale ted sem zjistil, že je asi odnekud ze severu páč tam je termostat 89DEG a má být 83DEG. Ten 89 se dával jen pro \"kalter lander\":). A to teď u nás zrovna neni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si tam to Téko dopiš, třeba to pomůže:) No mám dotázek nemáš problémy, že by ti každou chvilku rupla náká hadice. Mě už to začíná pěkně srát. Zachvilku už budu mít všechny nový a peněženku úplně prádnou s těma cenama u Peugeota naštěstí jej jích tam dost stejnejch s 309 a ty sou jinak číslovaný a cca pětinový.

[Editován dne 14/8/03 rudolf]

[Editován dne 14/8/03 rudolf]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám od minulýho majitele ( kámoš před asi 1/2 rokem ) 90 % hadic nových, takže zatim všechny drží v pohodě, ale problemů mám jinak dosti, teď budu muset zainvestovat do axiálniho táhla a pak si udělám výlet do Příbrami se zadní nápravou, ta už zpívá jak na Broadwayi :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to já zase mám od minulého majitele zrenovovanou zadní nápravu i z mazničkama. Jinak za ten půlrok co to mám tak ložisko, kulový čepy stabilizátory, brzdovej válec a hromada hadic, trubky, no furt je něco no snad už to dá nachvilku pokoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...