Luig Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Zdravím, dneska mi přestal foukat ventilátor na 1 a 2, netočí se vůbec. Na trojku fouká v pohodě. Jde o 106 II. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 zkontroluj kontakty na prepinaci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luig Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 jo to mě napadlo ale nevim jak se k tomu dostat, zespoda z popelníku je to zakrytovaný a zepředu taky nevim jak do toho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 nevim jak to ma 106-ka ale mel by jit sundat ten plast co je kolem cudliku na ovladani toho vetraku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirec.dk.406 Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 vypínač je v keli, vymeniť Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luig Posted April 14, 2007 Author Share Posted April 14, 2007 Původně zaslal: mirec.dk.406 vypínač je v keli, vymeniť V auto-keli na kolik přijde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirec.dk.406 Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 treba zbehnúť na vrakovište a vymontovať z nejakého auta alebo skúsiť od kolegov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buml Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 no ja bych to typnul na predradnej odpor. Uz sem ho menil na fabii a na 406ce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Nazdar všichni,chtěl bych se zeptat jestli už teda někdo rozdělal ten středovej panel na 106ce.Jde mi jen o upřesnění jestli jsou tam opravdu jen 2 šroubky pod tim kulatym přepínačem foukání který držej ten plast.Zkoušel sem vyndat ten přepínač ale ani se nehnul a nechtěl sem ho utrhnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luig Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 Původně zaslal: killer Nazdar všichni,chtěl bych se zeptat jestli už teda někdo rozdělal ten středovej panel na 106ce.Jde mi jen o upřesnění jestli jsou tam opravdu jen 2 šroubky pod tim kulatym přepínačem foukání který držej ten plast.Zkoušel sem vyndat ten přepínač ale ani se nehnul a nechtěl sem ho utrhnout. ahoj, já do toho ještě nelez protože se přepínač přes noc opravil sám a už zase funguje jak má. Od tý doby bez problému. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajsn Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Původně zaslal: Luig Zdravím, dneska mi přestal foukat ventilátor na 1 a 2, netočí se vůbec. Na trojku fouká v pohodě. Jde o 106 II. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Díky moc Hele nevím jestli ti to pomůže, ale mě se stalo u 205ky že foukal pořád na plnej a nešel regulovat ani vypnout. Dole pod přístrojovkou byla taková černá krabička asi regulace tu mi poradil známej ať vyměnim a od tý doby to šlape. tak třeba je to podobný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts