f3Rd@ Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Po mesicnich utrapach a shaneni, jsem vcera konecne prezul. Jen ve zkratce: kola - cekal jsem 12 dni, diky firme DPD. podlozky - prisli vcas pojistne srouby - dodaci lhuta 10 - 12 dni, tak jsem musel koupit u konkurence gumy - puvodne syron (BTW meli stanek na renocaru a vypada to dost dobre, myslim ze chvalitebne ohlasy se potvrdily), dodaci lhuta 10 - 12 dni, to jsem odmitl, bo uz jsem mel za sebou 10 dni cekani na kola. Ale stejne jsem cekal dalsich 10 dni na Goodyear Eagle F1, ale za ty prachy to stalo za to. Stredici krouzky, v pneuservisu me zklamali a nemeli, takze jsem si odvezl nove obute kolecka zase v kufru, a shanel po Brne, nakonec jsem vcera sehnal. Za jedno blby plastovy kolecko 140 Kc, sem myslel, ze se tam slozim, kdyz mi to rekl.. Ale je to potreba, takze se neda nic delat... Vysledek je tady: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 a tady... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 a jeste tady a tady a tady... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 ale vyplatilo se, vypada to pekne gratulace Jeste na strechu ceduli Taxi Marseille a muzes jezdit [upravil dne 12/4/07 Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supersonic Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 No ale přes všechny útrapy to vypadá fakt skvěle:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIRRA Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Opravdu skvele, hned auti vypada uplne jinak, jj moc slusive! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 maš to pekne gratulujem :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Moc pěkný kola hezky se hodí na 406. Moc pěkný celkově. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 čéče přestože 406ky nemusím, tak tahle vypadá k světu..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 oh, diky diky!!! takovy uspech jsem necekal.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 vypada to dooost dobre :super:potlesk:potlesk btw. koukam, ze zavazim v pneuservise nesetrili:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Vypadá to fakt sqvěle:super:potlesk Mají jen jednu nevýhodu,nechtěl bych je umývat,budeš se muset snima vždycky pohrát krásně paprsek po paprsku:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Více než ty kola, se mi líbí to BÍLÉ auto :o , ale kola jsou samozřejmě také pěkná, ale na můj vkus až moc paprsková, ale každému se líbí něco jiného. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Móóc pěkný ... Kolikátky to jsou a na kolik to vyšlo celkem (klidně U2). A ještě jedna věc - kde jsi sehnal bílou barvu na brzdiče? Já ji před 2ma lety sháněj jak divej a nic jsem nesehnal ... (ono už je to stejně pasé - už to na ropisovi dělat nebudu, ale jenom pro info ...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 Původně zaslal: Neon Móóc pěkný ... Kolikátky to jsou a na kolik to vyšlo celkem (klidně U2). A ještě jedna věc - kde jsi sehnal bílou barvu na brzdiče? Já ji před 2ma lety sháněj jak divej a nic jsem nesehnal ... (ono už je to stejně pasé - už to na ropisovi dělat nebudu, ale jenom pro info ...) Tak jsou to 17" s pneu 215/45. Kola TeamDynamics a gumy Goodyear Eagle F1. EDIT: Jo a ty brzdice - je to obyc barva na kov z nejakeho toho super obchodu pro dum i zahradu za 116Kc. [upravil dne 12/4/07 f3Rd@] [upravil dne 13/4/07 f3Rd@] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 :mrk:mrk .....ó ó ó ..... krasaveček..... nechceš si mě vzít? :D:D :aut:aut ....hm, vlastně já si beru za 14 dní Vendulku, tak nic, no..... ...ale kdyby to nevyšlo :D:D Enjoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 Původně zaslal: Netopýrka :mrk:mrk .....ó ó ó ..... krasaveček..... nechceš si mě vzít? :D:D :aut:aut ....hm, vlastně já si beru za 14 dní Vendulku, tak nic, no..... ...ale kdyby to nevyšlo :D:D Enjoy A co kdybych si vas vzal obe??? Hm? Se domluvte a bude.. :D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Woooow....se zeptám :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 nechci vypadat jako stoural, ale tohle uz tu bylo....a to by nas asi ten prvni musel zapudit, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Původně zaslal: aka to by nas asi ten prvni musel zapudit, ne? a nebyl by ten první spíš rád ???? :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts