Radek Hurvajz Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Pokud nevíte jak vyřešit přídavná couvací světla na 405 Break tak se koukněte na pořádný lucerny. Není to někoho z klubu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Dobrý nápad, ale přesahuje to obrys vozidla a pokud na něco couvne, tak pá po světlech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 to je hnus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 OK: Nepřesahuje to, má vzadu kouli Jinak je to teda strašný a navíc to nemusí být na couvání (to by se hodilo Neonovi), ale třeba tím vrací úder za ním jedoucím řidičům se zaplýma dálkama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 To už jsem jako lepší fórek viděl do těch zadních světel vestavěné spotové halogenky - na každé straně dvě, tedy 4x20W. To aspoň nevypadalo takhle blbě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 Původně zaslal: komisar připomíná mi to hlemýždě s tykadlama:D To je super přirovnání:super:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 jako to je opravdu nehezké Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Ja mel vzadu na jedne 405 manontovane pridavne svetlo s Offrouda Hella , bylo sundavaci tak jsem to pouzival prevazne na horach v zome , ono je daleko lepsi kdyz clovek vi kam couva i kdyz to nevymapda pekne . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts