Georginek Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Zdravim jeste predem nez zacnete pyskovat ze jsem mel dat hledani tak rikam ze jsem hledal a nic nenasel....... Poradte mi co je to za kontrolku..........Mam 306 z 95 td a pri brzdeni se mi rozsvecuje oranzova kontrolka......Je to kruh a vedle nej po leve i prave strane tri carky ve svisle pozici.........??????Co to prosim je??? PS:ABS nemam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Patrně budeš mít sjetý brzdový destičky, nebo jestli budou OK, tak jenom prošoupanej drát a bude se to někde dotýkat ... koukni na ně a máš to ... ta kontrolka brzd. destiček je oranžová na tuti ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georginek Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 No to je dost dobre mozny,kdyz jsem menil zimaky za letnaky tak se mi zdali nejaky sjety.....no kazdopadne se na to kouknu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopkok Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 je to kontrolka ojetych brdovych dosticiek ako napisal neon:potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 přesně tak,je to kontrolka na opotřebení destiček Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts