mmarekk Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Zdravim vsetkych, zaroven moc prosim o pomoc , nemozte niekto poskytnut zapojenie konektorov do BSI alebo blokovu schemu jednotky BSI v Peugeote Partner 1.6e 2006, vopred vrele Dakujem. S pozdravom Marek Slovensko. [upravil dne 10.4.2007 mmarekk] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallet Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Zrovna předevčírem jsem ji měl venku. Mám ale Partner r.v. 2001, motor 1.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmarekk Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 mne sa zda ze na bsi2006 su male zmeny ohladom centralu, spinania svetlometov, kde dalsia releova jednotka je pri motore, ale ak by si mohol poskytnut schemu, pojdem vyfotit bsi ono podla rozlozenia konektorov sa to da zistit ci je to ta novsia seria BSI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallet Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Nevím co konkrétně potřebuješ. Můžu ti tak akorát sdělit, kam patří modrý nebo růžový konektor. Ale to je tam na plastovém krytu vyražené, jen k tomu potřebuješ francouzský slovník Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmarekk Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 vystup +/-12V na interier. svetlo, zamknut/odomknut na central, a +12V oneskorenych po 3sekundach ked nastarujem to som zistil, inak velke dik za venovanie mojej otazke,no dalsie bloky ktore chcem pripojit potrebujem zapojenie tich konektorov, som puntickar nerad by som tahal kabel z ineho konca ked je pri jednotke a samozrejme nechcem nieco znicit, ked to musim merat pri zapnutom stave, do elektoniky TV a DVD to mi nerobi problem, ale na toto radsej tu schemu, alebo blokovu schemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallet Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Schéma bohužel nemám. Já řešil ten stěrač, relé jsem vystopoval od pojistky. Já bych se bál té druhé části BSI, která vypadá jak z počítače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmarekk Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 ako som spominal robim servis elektroniky tam to kolkokrat vyzera zlozitejsie, len drzim sa zasady co nemas zmapovane do toho nelez, preto zhanam tu scemu elebo blokove zapojenie BSI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts