Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zjištění chybového kódu


(C)

Recommended Posts

V poho... Je to chyba pod kódovým označením 9j73u/wda51/lftri/9909009 což rozkódovaný znamená: Nedostatečně utaženej držák na coca colu v kastlíku spolujezdce. Prej se kvůli tomu vyměňovali komplet interiéry...:D:D:D.

Né, bohužel netuším, ale zasejc buď rád, že tam máš Magnetti Marelli. Prej je docela v poho a montuje se i do Jaguárů...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

©: ktere Magneti Marelli - 8P, G5, G6, nebo jine? A je to urcite kod 56? Nejak to nemuzu najit... viz ECU kody. Vsude totiz zminujou kod 56 jen s ECU od Bosche - viz tento prispevek. Anebo to neni kod ECU motoru, ale ECU klimatizace - mas ji tam? - , to by potom znamenalo problem se snimacem teploty chladici kapaliny (viz tamtez). BTW dole v nem je odkaz na dobrou stranku o tom, jak si zdiagnostikovat auto doma uplne sami - teda asi ve dvou :D

[Editován dne 11/8/03 Dydzej]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petr605: ja ho zatim nehledal :) O vikendu se podivam. To se nedivim, ze jsi ho nezkratovaval. Mimochodem moje 605 ma ECU jen na EGR, takze to bude jiny nez u benzinaku. Ty mas elektricky cerpadlo?

©: OK, jeste se porozhlidnu, ale nedavam tomu velkou sanci, ze neco najdu :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak uz jsem to zjistil. Dekuji vsem za pomoc :-)

Je to zakodovanej ten ciselnej imobilizer. Netusil jsem ze kdyz tam nezadam kod, ze to hned vyskoci jako chyba. Ale nedalo mi to od vcerejska spat a tak jsem ho dnes zkusil po otoceni klicku zadat a vsechno bez chyb :-)))

Este jednou vsem diky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Dydzej: cerpadlo elektricky nemam, ECU mam na EGR i pro motor a myslim, ze ty ji tam mas taky. Jinak az budu mit trochu casu, tak ten drat prozkoumam - omerim si ho a uvidim. Zatim jsem jenom jednou oddelal kryt u tech krabic a zbezne to tam omrkl. Az budu chytrejsi, tak se pochlubim...:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Nevíte někdo, kde bych našel konektor pro zjištění chybových kódů na 406 1.8 16V r.v.96? Prostudoval jsem odkazy, které Dydzej nabídl viz. výše, mockrát děkuji... ale (zelený) konektor s 2pin jsem nenašel. Jen v pojistkové skříni je kulatý konektor(asi 6pin) stejný, jako je v popisu testeru TAD 4-99. Ale zase nevím obsazení, jestli to je on? Jestli někdo tušíte, budu vděčný za jakýkoliv info. Díky:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...