Maroš Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Chcem sa ospravedlnit za zdvojene dotazy ktroe sa mi podarilo dat ale fakt sam neviem ako sa mi to podarilo a to odkedy robim v mozille ale mozno som to robil sam ale neviem ako a ani neviem ako to mazat ked sa mi zadari zdvojeny dotaz tak sa vsetkym ospravedlnujem ktorych to nastvalo.Chcem poprosit o radu.Potrebujem pretiahnut jeden kabel na sirenu niekde k motoru ale neviem kadial.Pozeral som vsetko mozne,ale fakt neviem. Menil som filter na vzduch ktory je pod plastom pri stiracoch a tam su nejake ako keby plastove zaslepky na karoserii ,ale neviem ci ked tam urobim dierku ci sa tam dostanem az do interieru kde mam krabicku na alarm.Radsej vas ziadam o radu ako keby som mal poskodit nieco na aute. Dakujem pekne a pekne sviatky vam praje Maros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 U 405 je dobré použít průchodku vedle hlavního svazku elektriky, u starého modelu je použitá pro průchod trubiček hydrokorektoru světel, a jednu pozici má ještě volnou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts