zafon Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 zdravím,mám 206 z r 2003. Jedná se mi o následující.Mám připojené rádio na napájení zapalování.Otec v 406 to má taky, když ale vytáhne klíč, tak se mu rádio hned vypne. U mě v 206 se rádio vypne až po zhruba 20 sec.A zapne se když otevřu dveře.Mám verzi s A displejem,který ukazuje hlášky od otevřených dveří. Nevíte jak nastavit,aby se mi rádio vyplo dřív a aby se nezaplo při otevřených dveřích? Jde to vůbec? Je mi jasné, že to je napojené na BSI a že když otevřu dveře,tak se BSI aktivuje a tím i rádio, ale nejde to nějak udělat? díky za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaster Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Ahoj, mám 206 vyrobenou 12/2004 a rádio se mi chová jako v otcově 406. Jsi první majitel? Není to zapojené jinak než od výroby. Když vytáhnu klíček, rádio se vypne. Jde potom zapnout i bez klíčku, ale hraje 20 minut a potom se auto hodí do stavu uspání elektiky a už nic nenahodím. Pomůže až nastartování motoru. Těch 20 sekund na vypnutí a zapnutí otevřením dveří by vypadalo, jako kdyby to bylo zapojené na stropní světlo, ale to je nesmysl že. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafon Posted April 9, 2007 Author Share Posted April 9, 2007 jj jsem první majitel a byla to verze bez rádia.tak jsem tam hodil rádio a zjistil jsem toto.KDyž otevřu dveře, zapne se mi displej ukazatele km a rádio se zapne, když vytáhnu klíček rádio se vypne až když se ozve lupnutíněkde v palubce a vypne se displej ukazatele km. Nikdo s tím nic nedělal, takže to je asi s výroby no jedině mě napadá, že je to hozené přímo na BSI, takže jediné řešení odpojit napájení od bsi a přivézt si ho zvlášt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaster Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 No asi to bude zapojené někde jinde než má. Taky se mi když otevřu dveře zapne displej KM a pokud ho mám zaplé, tak i stropní světlo , ale radio ne. Pokud je rádio todleto firemní http://sweb.cz/imaster/radio%20p206.jpg tak někde musí být spojené s BSI, jelikož má funkci autovolume (čím jedeš rychleji, tím hraje hlasitěji) a na foru jsme se shodli, že jediná možnost odkud bere informace o rychlosti je právě BSI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafon Posted April 9, 2007 Author Share Posted April 9, 2007 nn je to panasonic radio. no nevím, asi to budu muset pořešit přes servis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 a ten panasonic ti zobrazuje informace na LCD panelu v kaplcce? JInak staci kdyz na spinane napajeni radia napojis kabel co jde os spinaci skrinky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdamek Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Mám to samý, vyndal jsem origo a dal tam jiný. Ale nechce se mi v tom moc hrabat, aby pak to origo fungovalo správně. Aspon je to stylovka, když odemknu auto a začne hrát radio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafon Posted April 9, 2007 Author Share Posted April 9, 2007 nn není to samozřejmě origo no právě na spínané napájení rádia mám napojené spínané napájení co jde od spínací škřínky ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 zkus ten kabel kde ma byt spinane napajeni k radiu napojit do pojistkovky na silnej cervenej kabel co je nejbliz tyci rizeni tam je prave a nefalsovane spinani od spinaci skrinky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoNG Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 No já právě vyměnil originál rádio za Sony CDX-GT710 a chová se to tak jako když tam byl originál. Vytáhnu klíček radio se vypne, otevřu dveře a radio se nezapne pouze se ukáže že jsou otevřené dveře na středovém displeji což si myslím že takhle to mám fungovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Máte někdo zkušenost, jak tato situace (viz první popis od zafona) dopadla? Máme stejný problém, 206 r.v. 03, taky rádio začíná i končí hrát podle toho, jak se probudí BSI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdamek Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Delalo mi to na 406ce mux, elektrikar mi prehodil nejaky kabely pred konektorem a fungovalo to jak ma. Jaky to byli uz si nepamatuju je to skoro 10let. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts