Zipík Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Tak se mi dnes stala nemilá věc i když mám do výměny oleje a servinsní prohlídky 2000km tak se mi vynulovalo servisní pocitadlo a rozsvíl se symbol klíče na displeji s KM.Už se to někomu z vás stalo?OTÁZKA ZNÍ: Je na tuto indikaci napojené ještě nějaké jiné čidlo nebo to hlídá pouze ujeté kilometry?Díky za odpověď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladman Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Původně zaslal: Zipík Tak se mi dnes stala nemilá věc i když mám do výměny oleje a servinsní prohlídky 2000km tak se mi vynulovalo servisní pocitadlo a rozsvíl se symbol klíče na displeji s KM.Už se to někomu z vás stalo?OTÁZKA ZNÍ: Je na tuto indikaci napojené ještě nějaké jiné čidlo nebo to hlídá pouze ujeté kilometry?Díky za odpověď Dle manuálu to hlídá pouze nastavené kilometry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATT Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Jo jo, pouze kilometry, ale dá se to nastavit na libovolný interval, jsi si jistý že si s tím nikdo nehrál a nepřenastavil to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 8, 2007 Author Share Posted April 8, 2007 Právě že ne....No nic zajedu si pro jistotu na kapku a uvidim v jakém je stavu olej...Kdyžtak ho vyměním a bude:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubakkaja Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 a nekontroluje to i jak dlouho to je svagrova ma 406 hdi menil jsem ji presne pred rokem olej na kterem najela jen asi 11000 a blika ji to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 U 406 se nekdy stava ze se pocitadlo vymaze , je to chyba v tachonetru tedy v BSi , u starsich to hlida jen ujete kilometry , ted si jen musis zapamatovat kdy udelat vymenu oleje a pote to znovu nastavit . Jde nastavovat jen prednastavene intervaly , 15 20 30 tKm aspon co si u 406 pamatuji . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 9, 2007 Author Share Posted April 9, 2007 U mě jde jen 15 nebo 2O tisic....To časové omezení je docela reálné olej jsem kupoval 10.4.06:mrkMěnil někdy koncem dubna:DZajedu na tu kapku a uvidím:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalmik Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Jak to můžu nastavit sám na autě? Je k tomu zapotřebí počítač nebo to lze jinak? Díky za odpověď.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Původně zaslal: stalmik Jak to můžu nastavit sám na autě? Je k tomu zapotřebí počítač nebo to lze jinak? Díky za odpověď.. V manuálu k auto je to popsané... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 Tak tak akorat to hledam a numuzu nejak najit.....Stahni si manual ze stranek a tam se vse doctes:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 Neco malo je tady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalmik Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 ehm kde že si ten manuál stahnu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Tady najdeš manual na starý i nový model 406 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalmik Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tady najdeš manual na starý i nový model 406 Díkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalmik Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 ahoj tak jsem prolistoval servisní manuál ale stejně jsem nenašel po kolika km vyměnit olej, filtr vzduchu a hlavně jak nastavím automatické upozornění na palubní desce.. poraďte prosim díky Teda ještě jedna věc je ta že mam auto z roku 1996 tak třeba to tam není nebo je?? :myslim [upravil dne 19.4.07 stalmik] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladman Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Původně zaslal: komisar na starém modelu není upozornění na výměnu,já to neměl na sedanu 95/96 ani na breaku 11/98 model 99 ještě ten starý... olej výměna po 15000km či jednou za rok dle oleje olej filtr s výměnou oleje,taktéž i vzduchový filtr i když někdo tvrdí 30000km palivový filtr po 100000km kabinový filtr dle potřeby před zimou,létem jak je potřeba Ale vem že každý ti napíše něco jiné ale tu máš představu:roker s intervalem výměny oleje bych si dovolil nesouhlasit. Pokud je polosyntetika a horší, tak vždy po 10 000 km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 21, 2007 Author Share Posted April 21, 2007 V tom novem navodu je jak si to resetovat a jsou tam i intervaly na 100% Je to ten skoro 100M soubor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts