jirkanew Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Zdravim, nevite kde se daji koupit tyhle srouby na kola, maji plochou dosedaci plochu a v peugeotu za jeden sroub chtej pres ctyri kila :-( jirka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omegaalfa Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Původně zaslal: jirkanew Zdravim, nevite kde se daji koupit tyhle srouby na kola, maji plochou dosedaci plochu a v peugeotu za jeden sroub chtej pres ctyri kila :-( jirka ....4 kila za jeden - to si delas kozy mozna www.elektrony.cz to bude levnejsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirkanew Posted April 6, 2007 Author Share Posted April 6, 2007 diky, poslal jsem tam dotaz tak uvidim zda se ozvou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genzer Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 nedavno jsem prodaval 16ks techto sroubu,byli hned pryc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 možná autodoplnky.cz - jediná stránka, kde jsem tyhle sehnal, ale bezpečnostní Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogin Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Zajed si do trebechovic pod Orebem do pneu servisu je to u ty hlavni silnice po levy strane kdyz jedes z Hradce Kralove a z Tyniste po pravy strane! To nemuzes prehlidnout , menuje se to AUTO PALME! muzu ti dat i cislo, jestly to nenajdes na eshopu a nebo jestli ses z dalky tak to asi nema cenu ale jestli bydlis pobliz tak za 400kila jedne z peugeotu to te vyjde na 1kolo as 2000 lol nechce se me tomu verit tam sem koupil 1 za asi 7-15Kc ted si nejsem jistej ale 400Kc to urcite nebylo :mrkdoufam ze je tam jeste maj ! [upravil dne 6.4.07 Jogin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATT Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Já jsem je kdysi kupoval v Auto Kelly ale taky to byla pecka, sice levnější než origo ale byl jsem z toho tenkrát v šoku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirkanew Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 ... tak elektrony.cz ani autodolnky.cz nemaji ani bezpecnostni natoz normalni jirka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 tak nechat vytocit, nekdo z klubu mi rikal, ze si nechaval delat dlouhe srouby kvuli podlozkam. Navic jestli mas nejakeho znameho soustruznika, tak ti to udela za pivko, nebo za 2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 No me se vali minimalne 8ks v garazi a jsou mi tak nejak trosku naprd, dokonce bych k nim mel i kolesa 15" z Mi16 v bile barve... Jenze za stav sroubu rucit nemuzu, jsou z bouracky, kola jsou paradne opraveny a jsou jeden rok jety. Jinak by me teda zajimalo, kde berete ty ceny techto sroubu. Ja u PEU v Kyjich loni kupoval novy na Tecko a ty jsou jeste dost jiny a delsi nez tyhle a staly 130-140/ks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogin Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Původně zaslal: voštík No me se vali minimalne 8ks v garazi a jsou mi tak nejak trosku naprd, dokonce bych k nim mel i kolesa 15" z Mi16 v bile barve... Jenze za stav sroubu rucit nemuzu, jsou z bouracky, kola jsou paradne opraveny a jsou jeden rok jety. Jinak by me teda zajimalo, kde berete ty ceny techto sroubu. Ja u PEU v Kyjich loni kupoval novy na Tecko a ty jsou jeste dost jiny a delsi nez tyhle a staly 130-140/ks Ja zase nechapu jak sem za nemohl zaplatit 50Kc ted sem se koukal na uctenku u auto palme, je pravda ze sem tam kupoval gumy tak nevim jeslti me to dal levneji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr5110 Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Původně zaslal: jirkanew Zdravim, nevite kde se daji koupit tyhle srouby na kola, maji plochou dosedaci plochu a v peugeotu za jeden sroub chtej pres ctyri kila :-( jirka včera jsem si byl v peugeotu v třebíči pro dva kusi přesně těchto šroubů (mám na nich totiž strhaný závit) - cena za jeden 217kč.Jen je neměli skladem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XDanielS Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 No, přesně tyhle také sháním, potřeuji ale delší, páč chci dát distanční podložky. Díky za každé info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 www.autofam.cz Cena 1 šroubu je 80,-Kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirkanew Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 ja jsem nakonec koupil bezpecaky :-) ctyri za cca 429,- http://www.kola-srouby.cz/detail/index.php?id=72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.J. Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Původně zaslal: jirkanew ja jsem nakonec koupil bezpecaky :-) ctyri za cca 429,- http://www.kola-srouby.cz/detail/index.php?id=72 Je součásti těch šroubů i ten klíč na ně? Nebo se kupuje zvlášť za těch 250,- ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XDanielS Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 pls help, já nepotřebuju pojistný, ale normální prodloužený, s plochou hlavou a nedaří se ani za zlatý prase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticcino Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Součástí bezpečnostních šroubů je určitě i adaptér na ně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirkanew Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 JJ součástí bezpečnostních šroubů nyl i adaptér Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr5110 Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Původně zaslal: jirkanew ja jsem nakonec koupil bezpecaky :-) ctyri za cca 429,- http://www.kola-srouby.cz/detail/index.php?id=72 ale ty nemají rovnou dosedací plochu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts