Jump to content
  • Aktuální cíle darů

A je to tu

Guest ZILA

Recommended Posts

Po dlhom čakani a telefonovani som dopadol ako som čakal. Som bez auta:(:grr:(

auti.JPG

včera si pre neho došly

Ponevač sme porušily zmluvu vzhladom že sme sa prestahovaly .Ponektari vedia že som sa stahoval z tidne na tiden a to bola ta smola že som nemal prašule na viplaceni auta a bolo by vše OK :D

ajked prachi zo slovenska jim nevadily ale moj pobyt na slovensku ano . No hold je to smutna skusenost :xvul

no to je husty! mel jsi to na leasing? mel jsem clio timhle zpusobem financovane a nevim ze by tam byly takove podminky (tvrde), kazdopadne leasing pro nepodnikatele je zlodejina nejvetsi! ale kdyz nejsou hotovy prasule, tak se neda svitit...chapu :(

ale jedna pozityvna sprava je že Erika bude mat svoje auto konečne ked ju 106kary vezmu k sebe no a ja ešte neviem je tu možnost 306 2,0 hdi alebo 206 1,4 hdi :super nepojdem preca jinam do nejakeho jineho clubu

Původně zaslal: ZILA

ale jedna pozityvna sprava je že Erika bude mat svoje auto konečne ked ju 106kary vezmu k sebe no a ja ešte neviem je tu možnost 306 2,0 hdi alebo 206 1,4 hdi :super nepojdem preca jinam do nejakeho jineho clubu

Kua chlope to nemyslis vazne, tiez som musel pozerat, ci nahodou neide o aprilovy zart! A neinde :o

Inak...tiez si uz neviem predstavit, ze by sme mali ine afto ako Peugeot-a :aut:mrk

Mnoho stastia....