KoudaK Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Chtěl bych tuhle samolepku na zadní okno a aby se nechala udělat a byla k sehnání na E-Shopu je potřeba více zájemců! Tak kdo by jste měli zájem,tak se ozvětě... Dík... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 ja mam tez zajem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Podle toho v jaké barvě ji plánujete-pokud by byla černá,nebo bílá-prostě neutrální barva,tak ji beru taky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Jasný, záleží na barvě a na velikosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Původně zaslal: KoudaK Chtěl bych tuhle samolepku na zadní okno a aby se nechala udělat a byla k sehnání na E-Shopu je potřeba více zájemců! Tak kdo by jste měli zájem,tak se ozvětě... Dík... Héééč, já už ji mám :aut . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: KoudaK Chtěl bych tuhle samolepku na zadní okno a aby se nechala udělat a byla k sehnání na E-Shopu je potřeba více zájemců! Tak kdo by jste měli zájem,tak se ozvětě... Dík... Héééč, já už ji mám :aut . No jo jenomže máš starý logo, od 1.4 je v nabídce nový ale bohužel ne v týhle velikosti, proto se schánějí zajemci;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: KoudaK Chtěl bych tuhle samolepku na zadní okno a aby se nechala udělat a byla k sehnání na E-Shopu je potřeba více zájemců! Tak kdo by jste měli zájem,tak se ozvětě... Dík... Héééč, já už ji mám :aut . No jo jenomže máš starý logo, od 1.4 je v nabídce nový ale bohužel ne v týhle velikosti, proto se schánějí zajemci;) To je přece jedno, mám tam napsáno PEUGEOT KLUB a to mi bohatě stačí . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berkoff Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 ja bych raci plasty pod espezetku zadni mam prasklej, a dvou pazoutech zcela chybi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Původně zaslal: Berkoff ja bych raci plasty pod espezetku zadni mam prasklej, a dvou pazoutech zcela chybi Tak si je objednej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: KoudaK Chtěl bych tuhle samolepku na zadní okno a aby se nechala udělat a byla k sehnání na E-Shopu je potřeba více zájemců! Tak kdo by jste měli zájem,tak se ozvětě... Dík... Héééč, já už ji mám :aut . No jo jenomže máš starý logo, od 1.4 je v nabídce nový ale bohužel ne v týhle velikosti, proto se schánějí zajemci;) To je přece jedno, mám tam napsáno PEUGEOT KLUB a to mi bohatě stačí . Však taky nic neříkám, a to starý se mi líbí víc, taky to co mám vzadu zatím měnit nehodlám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Přesně tak, mám ji tam od srazu v Ochozu a drží zatím dobře a je pořád stále pěkná, i když ji docela často šimrám stěračem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
žažo Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Taky bych se přidal jedním kusem. A pokud se nepletu:myslim, tak ve starém E-Shopu, byl i pruh na přední sklo a ten se mi taky líbil, jenže už nebyl , tak pokud mohu, přimlouval bych se i za ten . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leška Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Původně zaslal: KoudaK Chtěl bych tuhle samolepku na zadní okno a aby se nechala udělat a byla k sehnání na E-Shopu je potřeba více zájemců! Tak kdo by jste měli zájem,tak se ozvětě... Dík...[ /quote] Taky mám o jednu zájem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Taky bych měl zájem o samolepku PC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted April 5, 2007 Author Share Posted April 5, 2007 WOW!! Takovej ohlas jsem nečekal,ale je to fajn.. Ale musí nás být aspoň 20 lidí.. Tak ještě chvilku počkáme a já to pak proberu s příslušnou osobou a dám vědět... Tak zatím páá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted April 5, 2007 Author Share Posted April 5, 2007 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: KoudaK Chtěl bych tuhle samolepku na zadní okno a aby se nechala udělat a byla k sehnání na E-Shopu je potřeba více zájemců! Tak kdo by jste měli zájem,tak se ozvětě... Dík... Héééč, já už ji mám :aut . Ale starou...:aut:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted April 5, 2007 Author Share Posted April 5, 2007 Původně zaslal: Oliver Riedel Podle toho v jaké barvě ji plánujete-pokud by byla černá,nebo bílá-prostě neutrální barva,tak ji beru taky. No asi jenom v bílé barvě... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: KoudaK Chtěl bych tuhle samolepku na zadní okno a aby se nechala udělat a byla k sehnání na E-Shopu je potřeba více zájemců! Tak kdo by jste měli zájem,tak se ozvětě... Dík... Héééč, já už ji mám :aut . Ale starou...:aut:D No jo stará, ale dobrá . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Tak pořád lepší bílá než třeba zelená...Ta by se mi na mazlíka nehodila:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Nějak to tu utichlo,budou ty samolepky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts