upper9 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 zdravim vsechny chci se zeptat na jednu vec. o nakodovani radia do ridici jednotky uz se toho psalo spousty takze opravdu kdyz jsem koupil v bazaru origo radio musel jsem do peugeota aby mi ho nakodovali na moje auto. ted sem si ale sehnal cd menic taky origo, normalne sem ho pripojil ale bohuzel nereaguje. cdéčka makj normalne zalejzaji vylejzaji vsechno sviti ok ale nejde se mi prostena nej dostat nemuzu na ten menic prepnout z radia. tak se chci zeptat jestli je take nutne i menic nejak nakodovat nebo jestli by mel normalne makat. taky sem nekde neco cetl tady o nejakem CAN a VAN neco podle roku vyroby ale to je pro me spamnelska vesnice. za kazdou radu dik a jestli sem to prehledl nekde v hledani tak sorry mejte se. pripojuji fota radia a menice aby kazdej vedel whats a go. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
upper9 Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 Původně zaslal: upper9 zdravim vsechny chci se zeptat na jednu vec. o nakodovani radia do ridici jednotky uz se toho psalo spousty takze opravdu kdyz jsem koupil v bazaru origo radio musel jsem do peugeota aby mi ho nakodovali na moje auto. ted sem si ale sehnal cd menic taky origo, normalne sem ho pripojil ale bohuzel nereaguje. cdéčka makj normalne zalejzaji vylejzaji vsechno sviti ok ale nejde se mi prostena nej dostat nemuzu na ten menic prepnout z radia. tak se chci zeptat jestli je take nutne i menic nejak nakodovat nebo jestli by mel normalne makat. taky sem nekde neco cetl tady o nejakem CAN a VAN neco podle roku vyroby ale to je pro me spamnelska vesnice. za kazdou radu dik a jestli sem to prehledl nekde v hledani tak sorry mejte se. pripojuji fota radia a menice aby kazdej vedel whats a go. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts