OK406 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Vím, že to sem nepatří, ale v garáži mám ( s kamarádem) náhr.díly na Simka Talbot Horizont 1.5, včetně dveří, motoru, náprav a mnoho dalších. Vše plně funkční. Potřebuji to dát pryč, tak pokud by měl někdo zájem, tak ať se ozve. Dík [upravil dne 3/4/07 OK406] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 Dík, jdu ho tam dát:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 Původně zaslal: komisar jak to vypadalo takto ???? Přesně tak, akorát zelený. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted July 18, 2007 Author Share Posted July 18, 2007 Původně zaslal: OK406 Vím, že to sem nepatří, ale v garáži mám ( s kamarádem) náhr.díly na Simka Talbot Horizont 1.5, včetně dveří, motoru, náprav a mnoho dalších. Vše plně funkční. Potřebuji to dát pryč, tak pokud by měl někdo zájem, tak ať se ozve. Dík Stále aktuální. Pokud by někdo věděl o někom, že má toto vozidlo a potřebuje náhr. díly, tak stačí se jen ozvat. [upravil dne 18/7/07 OK406] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Koukám že jsi si tady založil soukromé vlákno kde si pokecáš sám se sebou co? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 To je přesně případ, kdy někdo smaže svoje příspěvky. Taky jsem koukal jako puk, že si tady OK406 povídá sám se sebou OK406: napiš Marcelovi505 ten má kamaráda přes Simcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted July 18, 2007 Author Share Posted July 18, 2007 To bude asi tím teplem venku:D:D:D:D Ale taky jsem koukl, jak to Komisar pěkně čistě uklidil. Dík za radu. Mě se to válí v garáži a je to škoda vyhodit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kdo Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Původně zaslal: Dave_k Koukám že jsi si tady založil soukromé vlákno kde si pokecáš sám se sebou co? :D Má to i své výhody, např. si neskáče do řeči a jen zřídka odporuje sám sobě.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Původně zaslal: Driver To je přesně případ, kdy někdo smaže svoje příspěvky. Taky jsem koukal jako puk, že si tady OK406 povídá sám se sebou OK406: napiš Marcelovi505 ten má kamaráda přes Simcy Hele, docela práskač... Si na tebe někde počkám... OK406: Jo už jsem mu psal... Budu tě kontaktovat... Jiný starý auta tam nemáte??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Driver To je přesně případ, kdy někdo smaže svoje příspěvky. Taky jsem koukal jako puk, že si tady OK406 povídá sám se sebou OK406: napiš Marcelovi505 ten má kamaráda přes Simcy Hele, docela práskač... Si na tebe někde počkám... OK406: Jo už jsem mu psal... Budu tě kontaktovat... Jiný starý auta tam nemáte??? Maj - minimálně 1x 406ku (stříbrnou) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Marcel505 ... Jiný starý auta tam nemáte??? Maj - minimálně 1x 406ku (stříbrnou) Do toho nejdu, to se blbě rozebírá... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 Pokud by měl někdo zájem o náhradní díly, stačí napsat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 Původně zaslal: honza406 za 2 roky se nikdo neozval tak bych začal vyhazovat, to dřív bych ponechal tu 309 v garáži a rozebíral Ale ozvali!!! Nevím, jakou 309 bych měl mít v garáži, když žádnou nemám. Jen vím co má kamarád 309 a ten má s ní jiné úmysli, takže je to . Ale stane se. Takže se ani nic vyhazovat nemusí, když není co:myslim:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts