Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Diagnostika motora


EDO

Recommended Posts

Nazdar. mam partnera 2.0 HDi , r.v.2001. kupil som ho od ruky pred dvoma rokmi. po polroku sa mi prvi krat rozsvietila kontrolka diagnostiky. V servise mi po nacitani povedali iba prechodne zavady a auto islo dalej v pohode. po dvoch mesiacoch sa to stalo znova . Vymenili mi akcelerator pedala, vymazali chyby. po styroch mesiacoch opet zasvietila kontrolka. vymenili mi snimac ocatok, po mesiaci a pol opet kontrolka. Nevedia mi zistit , co je pricina, iba typuju a menia cidla a zavada sa opakuje. Nevie niekto poradit co je s tym. Uz som v koncoch...:bojim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, co přesně hlasila diagnostika za chyby. Užil jsem si taky své, když mi řekli regulátor tlaku paliva, vstřiky ....a auto pořád zlobilo a zlobilo. Jaký v tom máš motor a jaký je systém vstřikování Siemens nebo Bosch. Jak to máš s výměnou filtrů atd......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je v tom 2.0 HDi , 66 kW a popri inych zavadach/snimac otacok, akcerelator pedalu, snimac spojkoveho pedala, nesulad otacok motora a vackoveho hriadela .../ mechanik v servise spominal aj regulator tlaku paliva /je na vstrekovacom cerpadle alebo sucastou vstrek. cerpadla pokial som dobre rozumel/ a aj vstriky ale nic sa nepotvrdilo na 100% lebo to boli prechodne zavady. premerali mi aj kablovanie a aj to je pravdepodobne v poriadku ale moze skratovat nepravidelne, cize ked meral kablovacku namusel prist na skrytu chybu. Ake mam vstrekovanie? Pravdepodobne Bosch. Filter som nemenil, pokial mas na mysli naftovy. Aky este je v palivovej sustave?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar mám stejný problém.P406 2.0hdi jednou za půl roku se rozsvítí diagnostika a ztratí okamžitě výkon(hodí to do nouzového režimu).Většinou to udělá při delší jízdě,3krát vypnu klíček a jede zase bez problému.Na diagnostice mi řekli senzor tlaku turba že nasímal špatnou hodnotu,tak to resetovali a zkoušeli znova a nic.No takže se to nechalo tak až to bude dělat častěji tak mám přijed.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

este som nemenil ziadny filter, po vymazani chyb na diagnostike mi to teraz nesvieti. ked mi znova zacne signalka svietit, potom skusim ten palivovy filter. Odporucali mi aj vycistit nadrz, moze tam byt voda, ta sa drzi na spodku nadrze a po natahani do systemu moze sposobovat, signalka diagnostiky sa zorsvieti, tak naviem, zatial cakam...:roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...