Jump to content
  • Aktuální cíle darů

27. PRIGLSRAZ 19.4.2007 V 17,30 HOD

27. PRIGLSRAZ 19.4.2007 V 17,30 HOD  

1. 1. 27. PRIGLSRAZ 19.4.2007 V 17,30 HOD

Recommended Posts

Nazdárek Brňáci a okolňáci.

Tak Vás všechny zvu na 19.4. na tradiční sraz na tradičním místě s novou tradicí.

Po zkušenostech s nehoráznou žranicí na posledním srazu z "firemních" peněz P-C si myslím, že ji můžeme zopakovat i tento a další srazy, ale již ze svých peněz. Proto prosím ty, co budou chtít tento termín ještě jednou tu pečenou kýtu, tak "hlasujte" v anketě (uzavírá se 16.4. v 10,00 hod), ať vím, kolik porcí mám objednat. Předpokládaná cena jedné porce je 80,-. Salónek zajistím....

Těší se na hojnou účast Váš Autoškolič Dodo :papa

[upravil dne 3/4/07 Autoškolič Dodo]

Dodo jelikož jsi takový všeznalý mám na tebe dotaz.Objednal jsem si v neděli na E-shopu nějaké předměty.Bylo tam psáno že obdržím potvrzovací imail a potom zaplatit.Dosud jsem žádné potvrzení objednávky nedostal.Rád bych to zaplatil.Mám ještě čekat?nebo tu požadovanou částku převodem uhradit?díky za radu.:myslim

Původně zaslal: Leška

Dodo jelikož jsi takový všeznalý mám na tebe dotaz.Objednal jsem si v neděli na E-shopu nějaké předměty.Bylo tam psáno že obdržím potvrzovací imail a potom zaplatit.Dosud jsem žádné potvrzení objednávky nedostal.Rád bych to zaplatil.Mám ještě čekat?nebo tu požadovanou částku převodem uhradit?díky za radu.:myslim

Já a všeznalý? Děkuju za lichotku, ale v tomto ti opravdu nepomůžu. E-shop má na starost Medvěd, kdyžtak směruj tento dotaz přímo na něho... Jak bude moct 100% odpoví. :papa

Původně zaslal: janča205

Tak to je škoda,že se neukážeš.Užij si to ve Francii a uvidíme se na Křivoklátě!:papa

Jasně,pěkně se tam napráskejte i za mě!!!:superNa Křivoklát si cestu nenechám ničím překazit,takže zřejmě až tam:papa