Autoškolič Dodo Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Nazdárek Brňáci a okolňáci. Tak Vás všechny zvu na 19.4. na tradiční sraz na tradičním místě s novou tradicí. Po zkušenostech s nehoráznou žranicí na posledním srazu z "firemních" peněz P-C si myslím, že ji můžeme zopakovat i tento a další srazy, ale již ze svých peněz. Proto prosím ty, co budou chtít tento termín ještě jednou tu pečenou kýtu, tak "hlasujte" v anketě (uzavírá se 16.4. v 10,00 hod), ať vím, kolik porcí mám objednat. Předpokládaná cena jedné porce je 80,-. Salónek zajistím.... Těší se na hojnou účast Váš Autoškolič Dodo [upravil dne 3/4/07 Autoškolič Dodo] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janča205 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Tak já jsu rozhodně pro.Volno mám a 80,- korunek mě rozhodně nezabije,takže se mnou počítejte!Už se na vás moc těším!:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Nevim co bude 19-teho, ale budu se snazit... Jeste se ozvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leška Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Jelikož jsem minule vynechal,tak se budu snažit přijet.Už jenom kvůli té kytě na kterou se moc těším! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leška Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Dodo jelikož jsi takový všeznalý mám na tebe dotaz.Objednal jsem si v neděli na E-shopu nějaké předměty.Bylo tam psáno že obdržím potvrzovací imail a potom zaplatit.Dosud jsem žádné potvrzení objednávky nedostal.Rád bych to zaplatil.Mám ještě čekat?nebo tu požadovanou částku převodem uhradit?díky za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted April 4, 2007 Author Share Posted April 4, 2007 Původně zaslal: Leška Dodo jelikož jsi takový všeznalý mám na tebe dotaz.Objednal jsem si v neděli na E-shopu nějaké předměty.Bylo tam psáno že obdržím potvrzovací imail a potom zaplatit.Dosud jsem žádné potvrzení objednávky nedostal.Rád bych to zaplatil.Mám ještě čekat?nebo tu požadovanou částku převodem uhradit?díky za radu. Já a všeznalý? Děkuju za lichotku, ale v tomto ti opravdu nepomůžu. E-shop má na starost Medvěd, kdyžtak směruj tento dotaz přímo na něho... Jak bude moct 100% odpoví. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 No tak to se ví,že si to nenechám ujít... A 80 vočí za kýtu přežiju... Moc se těším já i můj Panasonic Lumix FZ 10... :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Taky se s Dariskou zastavíme, ale asi budeme mít pozdní příchod - v 17.30 budeme vyrážet z metropole Jinak kejtičku si dáme - pokud zbyde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Původně zaslal: Bohouš Taky se s Dariskou zastavíme, ale asi budeme mít pozdní příchod - v 17.30 budeme vyrážet z metropole Jinak kejtičku si dáme - pokud zbyde 17:30 -to jako z praglu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Původně zaslal: .mycTD 17:30 -to jako z praglu? A proč ne? v Brně jsi z Praglu za chvíli....... když nějaký blb nezablokuje dálnici [upravil dne 5/4/2007 John] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 mycTD - jj z Prahy John - tak nějak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 jen jsem nevedel, jestli bere metropoli v ramci moravy, nebo cele republiky:P ad takzvana dalnice: od zacatku roku jsem chtel poctit hlavni mesto navstevou dvakrat a v obou pripadech byla ta stezka uzavrena:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Bohužel nedorazím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 .mycTD: ČR má jen jednu metropoli ... to je snad jasný. ne?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Původně zaslal: Neon .mycTD: ČR má jen jednu metropoli ... to je snad jasný. ne?? to je sice jasný, ale on nepsal "metropoli ČR", ale jen "metropoli" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 je jenom jedna ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 metropole zlicin? nebo jak se to jmenuje:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeny Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Ahojte,bohužel tentokrát nedorazím a mrzí mě to kvůli návštěvě z Prahy,ale i kvůli výborné kýtičce...:(Budu pracovně ve Francii.Mějte se tam hezky a užijte si to:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janča205 Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Tak to je škoda,že se neukážeš.Užij si to ve Francii a uvidíme se na Křivoklátě! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeny Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Původně zaslal: janča205 Tak to je škoda,že se neukážeš.Užij si to ve Francii a uvidíme se na Křivoklátě! Jasně,pěkně se tam napráskejte i za mě!!!:superNa Křivoklát si cestu nenechám ničím překazit,takže zřejmě až tam:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts