Tommy306 Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 jak se sundává maska u new modelu? koukal jsem, že to drží na jednom šroubu uprostřed a pak 4 cvokách zvrchu, ale ty cvoky drží docela pevně a mám strach s tím víc škubnout, přeci jen ten plast masky mi připadá takovej ne moc bytelnej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 cvoky se skladaji ze dvou casti...stred musi jit prvni..podebrat a vytahnout..nejlepe necim co se podoba vidlici na gril Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trnkoš Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Myslím že musíš sundat i lišty pod světlama a to bývá nejhorší,na kraji je to zacvaklí v blatníku tak tam opatrně na ty umělé packy.Možná ti pomůže když vyndáš blinkr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted April 2, 2007 Author Share Posted April 2, 2007 jde to vyháknout i bez těch lišt u světel, akorát jsem si nebyl jistej co s těma cvokama..kouknu přes plot jestli soused nevytáhl gril:super:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 ja nevim jak novej model,ale ja u straho mam pod znakem srouba ten musi pryc,tudiz i znak a ten jde blbe!pac ma cvoky ze vnitr a blbe se mi tam strka sroubovak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted April 2, 2007 Author Share Posted April 2, 2007 u new se znak zvedne s kapotou, takze se sroub odkryje..jdu zkusit nejak vypacit ty cudle nez se uplne setmi:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts