Bohouš Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Tak mě právě kolega sdělil, že mu někdo ukradl auto pár dnů poté co ho vytáhl ze zimního spánku ze stodoly. Byla to má bývalá 205 GTI !!!!! viz. fota. SPZ - 5A6 3728, zmizela na Jižním městě - kdyby jí někdo náhodou někde zahlédl tak kolega bude rád. Poznávací znamení - na pár místech (u antény, pravý zadní blatník) jsem na ní šáhl sprejem a je to vidět. Od ostatních GTIček se lišila např. křídélkem nad zadním oknem, červené samolepky Gutmann na předních blatnících a onom křidélku, 120 mm nerezová koncovka výfuku. Jinak např. nerezové svody - ty se obzvláště špatně shání To je tak nějak vše co mě v rychlosti napadá, ale stejně to auto už je někde rozebrané - chudinka a takový práce a peněz jsem v ní utopil :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted April 2, 2007 Author Share Posted April 2, 2007 nejde o apríl - bohužel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted April 2, 2007 Author Share Posted April 2, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 skoda krasneho GTIcka :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 at se brzo najde. A tomu kdo ji lohul ruce zprerazet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Týývole - no, to je mi kolegy líto jako sviňa!!! Přeju GOOD luck ať ho najde (ikdyž tomu bohužel moc nevěřim). OFFTOPIC: nemyslim si, že bude někde rozebraný na díly - to bych to spíš typnul na nějaký mlaďase, co se chtěli projed v pěkný a rychlý káře ... :grr ps: kde na jižňáku??? [upravil dne 2/4/2007 Neon] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted April 2, 2007 Author Share Posted April 2, 2007 Neon - nevím nevím.....spíš to šlohnul někdo kdo moc dobře věděl co bere. Jinak ulice Valentova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgacek Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Hodně štěstí při hledání a hlídejte si krasavce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 je ho velka skoda, bylo to moc pekny GTicko.. jinak GL pri hledani.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Bože to je škoda. Asi se už nenajde ale budu koukat jestli bych na něj nenarazil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dtyrkas Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Coze? V Bronxu ze ho slohli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Na jižňáku už tu na clubu jedno GTIčko kdysi ukradeno bylo, našlo se po dvou měsících, co pamatuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Jižní město je tím pověstné. Tvé bývalé GTi znám moc obře, kdych ho někde viděl ozvu se. Můj tip je bývalý vojenský prostor v okolí Dobříše. Mám za to, že se tam rozebírají auta ve velkém a připravují pro další "trh". Tohle bylo ale asi na zakázku na konkrétní díly. Bohužel garáží kolem Prahy je až příliš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 Původně zaslal: vector Bohužel garáží kolem Prahy je až příliš. Jj asi tak nějak. Ono popravdě řečeno, pro mě to je jen dobře - nebude žádná reklamace, ale opravdu to kolegovi nepřeju. :nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: vector Bohužel garáží kolem Prahy je až příliš. Jj asi tak nějak. Ono popravdě řečeno, pro mě to je jen dobře - nebude žádná reklamace, ale opravdu to kolegovi nepřeju. :nevim Tak se rovnou přiznej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Taky se budu koukat kolem jestli ho někde neuvidím zaparkovaný třeba.. ale to silně pochybuju.. to už bude někde shovany..... :bojim :grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Tak to mě mrzí, ale když se kolem mihne, určitě ho nepřehlídnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 MPavel - jako fakt jí nemám John - taky si myslím, že v tomto případě rčení - pod svícnem je největší tma - platit nebude Vertex - myslím, že až takhle daleko nedojela.....ale já ty svody poznám a jakmile uvidím GTI, tak se ohýbám pod auto, aspoň budu mít pohyb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: vector Bohužel garáží kolem Prahy je až příliš. Jj asi tak nějak. Ono popravdě řečeno, pro mě to je jen dobře - nebude žádná reklamace, ale opravdu to kolegovi nepřeju. :nevim Aespoň seš upřímnej člověk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Jak říká Vector, asi už bude na díly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts