John Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Tak akce Kino byla vpohodě, ta skromná účast potěšila.. a třeba zase někdy .... :aut Jinak díky Netopce za organizaci :P Citovat
Netopýrka Odesláno 12. duben 2007 Autor Odesláno 12. duben 2007 jj, filmeček je správná ptákovina Johníku, děkuji ráda jsem všechny viděla a těším se na další příležitost být zas KULTURistou :D Citovat
Garfield Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Garfieldovi i Odie se to líbilo - film byl přesně takový, jaký jsme čekali, potřebovali jsme si vyčistit hlavu a stalo se. Jen těch akcí s auty tam mohlo být víc, v tomhle ohledu to bylo poněkud skromnější. A - super soundtrack, díky, Johne, právě ho máme puštěný a zdravíme sponzora! Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 Jo jo film byla opravdu "správná ptákovina" :aut Díky všem co se zúčastnili a které jsem tak měl možnost poznat na vlastní Speciální poděkování: Ace a Voštíkovi - za správné určení stanice na které mám vystoupit (Jen drobnost, příště si to budu muset napsat, kde mám vystoupit, jelikož jsem to pochopitelně okamžitě zapomněl a potom to byl teprve ten správnej adrenalín jestli jedu ve správné tramvaji a jestli jsem už neměl vystupovat ) - za příjemnou procházku a posezení Netopýrce - za organizaci akce (omlouvám se, jestli se na organizaci podílel ještě jekdo jiný, v takovém případě patří moje poděkování taky jemu/jí ) - a taky za skvělý odvoz :super P.S. Ti, co by se náhodou pozastavili nad časem, ve kterém tento příspěvek smolím, tak jsem právě dorazil na kolej Mějte se a při nějaké další akci zase naviděnou S pozdravem Mirek Citovat
voštík Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 :-) az raaaanooooo , az raaaaanoooooo... no ted ani nevim ,jestli mam jit jeste spat nebo se uz na to (_!_) Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2007 Autor Odesláno 13. duben 2007 Heh, koukám Mirku, že jsem tě s těma dvěma neměla vůbec pouštět, to jsou totiž dva zvrhlíci :D Jinak není zač, "přijďte zas" Zas něco podnikneme... Vošťajzi, Ako: ??? cože, zase noční procházky a návrat ráno dom??? Citovat
aka Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 vvitty: dury??? úroc to bylo skoro to prvni co sem dnes rano slysela? a odvolani se na TEBE! net: jaci zvrhlici??? btw sem asi masochista, a me nozky trpi:xvul vosti: :super Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2007 Autor Odesláno 13. duben 2007 Vendi Vendi...co máš dneska vůbec v plánu? Citovat
aka Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 ted prezit nakou dobu ve skole, pak boulink, kulecnik a spaaaat, pac zitra preci brzo vstavam, kdyz me v tom nechas samotnou! Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 Původně zaslal: aka ted prezit nakou dobu ve skole, pak boulink, kulecnik a spaaaat, pac zitra preci brzo vstavam, kdyz me v tom nechas samotnou! S tou písemkou Ti držím palce :-) Snad jsi nezaspala ... ;-) Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2007 Autor Odesláno 13. duben 2007 King of the Cheese: jak může zaspat někdo, kdo ani nešel spát? Citovat
Vvitty Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 2aka: to vymyslela netopyrka, ja jsem v tom nevine, ja ani nevim co takove slovo dury znamena )) 2mirek: teda, ty mas ale odvahu, posutet se sam s takovejma zvrhlikama do nocniho mesta 2netopyrka: vidis to, kdybys jela v sobotu s nama, nemuseli bysme vstavat tak brzo sami ale jak tak pozoruji, tak nekdo ani nebude dneska muset jit spaaaat Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 Původně zaslal: Netopýrka King of the Cheese: jak může zaspat někdo, kdo ani nešel spát? Jo no, to je taky fakt Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 Původně zaslal: Vvitty 2aka: to vymyslela netopyrka, ja jsem v tom nevine, ja ani nevim co takove slovo dury znamena )) 2mirek: teda, ty mas ale odvahu, posutet se sam s takovejma zvrhlikama do nocniho mesta 2netopyrka: vidis to, kdybys jela v sobotu s nama, nemuseli bysme vstavat tak brzo sami ale jak tak pozoruji, tak nekdo ani nebude dneska muset jit spaaaat Vvitty: Neboj varovali mě (hlavně John), nicméně já jsem na jejich doporučení nedal, a nedopadlo to zase tak zle ... Takže s nima pujdu zase (Jestli mě teda ještě někdy někam vezmou Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2007 Autor Odesláno 13. duben 2007 vVITTY: KDO? KDO? JÁ TEDA SPINKAT PŮJDU, JÁ ANI VSTÁT NEMOHLA, ALE PAK JSEM SI ŘEKLA, ŽE JE PÁTEK...A ŽE SI LIDSTVO ZASLOUŽÍ VIDĚT JEDNOU TÝDNĚ MILOU USMĚVAVOU NETOPÝRKU.,... A VYTÁHLA JSEM ŠATIČKY, BARVIČKY NA TVORBU OBLIČEJE PRO STYK S VEŘEJNOSTÍ, NÁRAMEK,ŘETÍZEK, BOTIČKY, KABELČIČKU, SEDLA JSEM DO KOČÁRU A JAKO PRINCEZNA PŘIJELA S PĚTIMINUTOVÝM ZPOŽDĚNÍM DO SJEZDOVÉHO PALÁCE :D to je ale hezká pohádka, že? Citovat
aka Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 ja jsem sla spat, kdyz sem nevedela, jestli vostik usnul ve vane:aut a vubec, proc nas tu porad nazyvate zvrhliky??? Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2007 Autor Odesláno 13. duben 2007 2aka: hmmmmm...pročpak.......pročpak ....... hmmmm...... mno........že by.......ale ne...... holka, prostě - asi to tak bude..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.