danny19 Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 zdravim, nemate nekdo skusenosti se znackou eltax???diky za odpoved:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 veci co maji nevypadaji zle ale jeste sem o nic poradne neslysel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny19 Posted April 9, 2007 Author Share Posted April 9, 2007 no prave, ze se mi jejich vyrobky docela libej, ale aby to nebyly naky smejdy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 nevim no ja bych to asi neriskoval jestli chces neco slusnyho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny19 Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 Původně zaslal: Escaper nevim no ja bych to asi neriskoval jestli chces neco slusnyho no tak urcite bych tam chtel dat 6"x9", uz tam na to mam v plate diry, ael nevim jestli neni zbytecny tam davat naky hooodne dobry, kdyz tam mam original radio (peugeot 306)...mam dvoupasmový ve dverich, ktery hrajou a vypadaj docela nove, ale ty vzadu uz maj odlepenou tu membranu a strasne chrastej...poradil bys mi, co by bylo pro me asi tak nejvhodnejsi, a nevis nahodou, jakej by to orig. radio mohlo mit vykon???diky za odpoved:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Vykon originalniho radia ti tek z hlavy nepovim ale predpokladam tak 15-20W vic ze zadnyho autoradia nikdo nevymackne. Ja mam velice dobrou zkusenost s repro Hertz DCX 690 nebo HELIX BLUE 69 [upravil dne 24-4-2007 Escaper] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanagy Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Kup radši kvalitnější repráčky - rádio pak vyměníš za něco lepšího a budeš se mlátit hlavou o palubní desku, žes tenkrát nepořídil kvalitnější repráčky (ELTAX fakt neznám, ale nejsem odborník - každopádně bych nešel do ničeho, co má v názvu ELTA - jejich legendární magneťák s originálními tlačítky opravdu neměl chybu :D a budu si ho nejspíš pamatovat do konce svých dnů - majitelé ZX spectra nebo Didaktika budou vědět ) Hertz a Helix sou bez diskuzí - s tim asi neuděláš chybu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts