Leitlik Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Prosím o pomoc ! Pořád a neustále se mi vypaluje pojistka č.14 - 15A, v motorovém prostoru. Ale nepozoruji žádný problém,že by něco nefungovalo. Nemáte někdo plánek popisu této skříně ?? Nebo nevíte co tato pojistka jistí ? Moc děkuji za odpovědi ! [upravil dne 1/4/07 Leitlik] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdelone Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Podľa manuálu je to čerpadlo ostrekovača predného a zadného skla. Má tam byť 10A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leitlik Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 Dík , pasuje to a nefunguje !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavex Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Viem, ze ti to tvoj problem nevyriesi, ale ak sa casto prepaluje poistka a nevies preco, vyplati sa kupit takuto " s isticom" - maju tusim 10A aj 15A. Je to rovnako bezpecne ako prepalovacia poistka, ale nemusis pokazde vymienat, staci nahodit. Celkom zaujimave, nie? http://www.karavanshop.cz/_322_246-1-plocha-pojistka-ve-formatu-jistice-10-a.htm samozrejme treba to premerat, najst chybu a JE TO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leitlik Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 Je to opravdu zajímavé ! To jsem netušil,že něco takovýho existuje . Jinak dík. Samozdřejmě jsem přišel na to,že mám opět zaplavenej motorek odstřikovačů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velickin Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Odstřikujou ženský když kojí!! Auta si skla ostřikují! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Původně zaslal: pavex Viem, ze ti to tvoj problem nevyriesi, ale ak sa casto prepaluje poistka a nevies preco, vyplati sa kupit takuto " s isticom" - maju tusim 10A aj 15A. Je to rovnako bezpecne ako prepalovacia poistka, ale nemusis pokazde vymienat, staci nahodit. Celkom zaujimave, nie? http://www.karavanshop.cz/_322_246-1-plocha-pojistka-ve-formatu-jistice-10-a.htm samozrejme treba to premerat, najst chybu a JE TO. Jiná možnost je zhotovit si přerušenou pojistku s vyvedenou 12V žárovkou (např. potkávací, nebo obě vlákna paralelně). Zastudena má malý odpor, ale při zkratu rozsvítí - ochrání a zároveň indikuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts