Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

No já si myslím že ta pěna tam nezůstane. AspoŇ podle mě a těch posledních fotek. Proč by so potom natíral asi tak pětkrát a na konci si myslím že je ta pěna už venku na té zemi.

Odesláno
Původně zaslal: Hanys55

jo a ještě by mě zajímalo, jak dělají ty bíle palubní desky a zbytek těch plastů :myslim

Tak bud je to nabarvene, nebo pocalounene... :super

EDIT: ale jak se na to tak divam, tak to spis vypada, ze je to cele potazene kuzi...:myslim

[upravil dne 27/6/07 f3Rd@]

• O 2 měsíce později...
  • O 5 měsíců později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

docela pokročil kluk šikovná

se 405 už to moc společnýho nemá ale fandím mu :super

fakt to stojí za skouknutí celý

1749691254.jpg

docela by mě zajímalo jestli s tím bude moct ve francii normálně legálně jezdit a jestli by šlo něco takovýho přihlásit i u nás

Odesláno
Původně zaslal: Chip

docela by mě zajímalo jestli s tím bude moct ve francii normálně legálně jezdit a jestli by šlo něco takovýho přihlásit i u nás

U nás nejde nic:grr

Odesláno

no reknu vam panove (a damy) - machr jak cip. Kutit 2 roky v garazi a postavit prototyp, ktery ani Sochaux nemaj...:potlesk:potlesk:potlesk

Kdyz jsem to tak prohlizel, pise ze cca 25kg kytu na to padlo, rozbila semu uplne bruska, zaprahl teda mladyho :)

- palubka je z laminatu udelana podle kopyza z puvodni.

- vcera pridal fotky s kolama... ty 22\" jsou teda uz moc, ale kdyz extrem,tak extrem

- dvere predelal na lambo, pak jsem videl jeste jednu verzi neco jako retro (otvirane dozadu)se pak neni co divit, ze to dela tak dlouho :)

Ale jinak super prace... jen tam motorizace... to by chtelo T16ku :) a ne nejakou 1.6, ne-li neco horsiho

2NEON: nechtel bys na vylety?

[upravil dne 13/5/2008 voštík]

[upravil dne 13/5/2008 voštík]

• O 2 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

jsem si ted v rychlosti prosel cely prubeh. nejvic me pobavilo jak porad brousi, brousi a brousi a zlomyslne me napadlo jestli bude po dokonceni na aute vic kitu nebo plechu :D je to trochu demence, ale manik ma asi hodne casu a dobrou brusku. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...