mi16 Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 NO tak toto som dnes nasiel na internete. Je to celkom zaujimave. Len som zvedavy aky bude vysledok http://psykau.skyblog.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Tak to je dost hustý Měl jsem nabídku na jednu 405 na díly, tak že bych si taky začal trochu hrát??? Až to bude úplně kompletní, bude to suprovej "šoukár" Jen by mě zajímalo, jak moc pevný spojení s plechama nebo plastem dělá ta PU pěna (jako, jestli je to použitelný pro běžnej provoz na českejch silnicích) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Tady je taky jeden "projektíček" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgacek Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 to vypadá pěkně, šikovné ručičky a hlavně nápad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokorný306 Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 pekný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi16 Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 Původně zaslal: Dundee Tak to je dost hustý Měl jsem nabídku na jednu 405 na díly, tak že bych si taky začal trochu hrát??? Až to bude úplně kompletní, bude to suprovej "šoukár" Jen by mě zajímalo, jak moc pevný spojení s plechama nebo plastem dělá ta PU pěna (jako, jestli je to použitelný pro běžnej provoz na českejch silnicích) No tak to som zvedavy co z toho bude az to bude hotove. Potom sa pochval. No pochybujem zeby to auto bolo stavane na bezny prevadzku. Ale vsetko je mozne:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi16 Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 Původně zaslal: Dundee Tady je taky jeden "projektíček" Tu je tiez celkom zaujimavy projektik http://www.forum-auto.com/tuning/preparation-complete/sujet377743-1925.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal cermak Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Pick up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 mi16: Dneska je možný všechno Spíš bych tu PU pěnu použil na kopyto, než jako "stavební" materiál na autě... Jinak ten další projekt neni špatnej (palubka supr), ale těma světlama z pola to pěkně zkonil.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Velmi pěkné a zajímavé projekty. Držím palce, aby se proměnili v realitu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi16 Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 Dundee: Vies co. Na dajake 405 som videl cely naraznik z tej peny(okrem hornej casti). Este to nebolo dokoncene, ale vyzeralo to celkom dobre. Ale nechcelo by sa mi to asi tolko brusit.A to mas pravdu ze tam tie svetla vobec nepasuju. Najkrajsie su asi tie co sme sa o nich bavili v inej teme OK406: No podla mna sa to premeni na realitu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 mi16: O to broušení zase tolik nejde, pořád je s tim lepší práce než s laminátem. Tohle si nahrubo ořízneš, potom dotvaruješ, přetmelíš a stříkáš... Jen si nejsem moc jistej vlastnostma takovýho materiálu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi16 Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 Vyskusaj a uvidis:super Aj mna by to zaujimalo ale nemam moznost to vyskusat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Můžu mít dotaz??? Kolik metrů vc naší matičce Praze by vydržel na autě tenhle přední nárazník? http://img307.imageshack.us/img307/8076/80ti.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 2Medved: to je zimni verze, je to vyztuzeny traverzou a slouzi k prohrnovani cest, kdyz silnicari zaspi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 tak s tim bych nevyjela z ulice...od povodni mame najezdy na kazdy krizovatce....i kdyz s tou traverzou....kdo by vyhral:myslim:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Původně zaslal: Medvěd Můžu mít dotaz??? Kolik metrů vc naší matičce Praze by vydržel na autě tenhle přední nárazník? http://img307.imageshack.us/img307/8076/80ti.jpg Domnívám se že pouze 1 a i to byde moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Nejen v Praze ale v celé naší krásné zemi:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Pokud by to nezapomněl na tom vzducháči zvednout, tak by dojel celkem daleko (do první hlubší díry) :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 originál je originál :roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts