Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

6 stupnová převodovka u 306 1.6


CONAN_CZ

Recommended Posts

No mi ta převodovka přijde příšerně krátká. Už při 130km/h to má na delší trasy dost vysoké otáčky. Prostě mi tam ta šestka chybí... za chvíli dělám spojku... tak jsem si říkal,že kdyby to tam s něčeho bez nějakých brutálních úprav paslo, tak bych to vyměnil.:roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Porid si naftu.. benzin ma vzdy pomerne kratkou prevodovku.. coz je podle me docela skoda ale je to tak.. a 6ti-kvalt z me verze by Ti moc nepomohl protoze 6ka neni o moc dal nez 5ka.. jen jsou ty stupne jeste kratsi :D

PS: U me verze j to samozrejme dany tim ze tohle auto je celkove stavene sportovne.. tudiz tam nebudou davat dlouhou 6tistupnovou prevodovku na cesty..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako v tom sestikvaltu se uradis k smrti, nizsi rychlosti budou jeste kratsi... jel jsem tedka v oktavce II 4x4 6kvalt TDi a muzu rict, ze 1,2,3 naproste kratke..pouzitelna byla 4-5 v meste, zbytecne jsem porad radil, i kdyz auto mel chipnute nad 100kW a vykonu bylo dostatek. 6 tka je stejne ve vysledku stejne zprevodovana jako 5tka..proste je potreba to nastavit na max rychlost jako max. otacky, akorat ostatni rychlosti se pak prizpusobi..muzu ted rict, ze treba do sveho auta bych to NECHTEL, ja si myslim, ze je zcela mylne se domnivat, ze 6ti kvalt spasi motor tim, ze bude tocit mene pri stejne prevodovce. Na tohle pomuze dat prevodovku ze silnejsi verze motoru, kde je maximalka posunuta o desitky kilometru vic, ale pak budes mit problem a v kopcich, ktere bys vyjel na 5tku tak budes muset radit dolu. Ja myslim, ze vyrobci vedi proc je kde takovy a takovy prevod. Melo by to treba smysl pri zmene patametru motoru pri tuningu ,ale jinak ???

[upravil dne 1/4/2007 rimmer]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

No já nebyl spokojenej s přenodovkou u 309 1,6Gri 76KW a tak jsem tam dal převodovku z diesela a mam klid 6-ku nepotřebuju protože ten diesel má ve 130 km/h 3000otáček a je to OK, jen když si chci zablbnout tak jezdím na nižší kvalty a při klidné jízdě na 5 šetřím palivo. Mě se to osvědčilo tak to mohu doporučit. Výkonu mělo moje auto až dost a raději si podřadím než abych to na 5 na dálnici přetáčel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...