autojirka Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 zdar,nevíte nahodou někdo co mám dělat, když jsem ztratil technický průkaz? dík za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 zajit da DI a nechat si vystavit duplikat ... Edit: jak pise OK406 - mestsky urad, DI to uz je minulost [upravil dne 31/3/2007 Pata] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 http://portal.gov.cz/wps/portal/_s.155/708?POSTUP_ID=521&PRVEK_ID=384 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Původně zaslal: autojirka zdar,nevíte nahodou někdo co mám dělat, když jsem ztratil technický průkaz? dík za odpovědi Pokud jsi ztratil malej tak ti podle velkýho udělají nový. Pokud jsi ztratil velký tak to nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Pokud jsi ztratil TP, tak si zajdi na úřad odbor dopravy, kde se provádí registrace vozidel. Sebou si vezmi Op, pokud máš ootp. Zde nahlásíš ztrátu TP. Taky si zde ověří že jsi vlastník vozidla atd. a vystaví ti jiný TP s poznámkou duplikát. Nevím, jestli budeš něco platit.:myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autojirka Posted March 31, 2007 Author Share Posted March 31, 2007 jj díky a ztratil jsem právě ten velkej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Někde šikovně uloženej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autojirka Posted March 31, 2007 Author Share Posted March 31, 2007 jj tak nějak.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 To sem taky absolvoval. Úkon kterej trvá asi 5 minut trval paní asi 40 protože se mě asi 10x ptala jestli to auto je moje a divně se na mě dívala. Málem se tam vybuchl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts