Dohnyc Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Zdravím,mám na Vás prosbu,mám peugeot 206SW r.v.2007 mám tam neoriginální rádio Clarion,chtěl bych ho zapojit tak aby se mi zapnulo při zapnutí klíčku a aby mi fungovalo ztlumení při rozsvícených světlech v servisu mi tvrdí že to není možné,tak jestli to tak někdo máte tak prosím o radu...Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Původně zaslal: Dohnyc Zdravím,mám na Vás prosbu,mám peugeot 206SW r.v.2007 mám tam neoriginální rádio Clarion,chtěl bych ho zapojit tak aby se mi zapnulo při zapnutí klíčku a aby mi fungovalo ztlumení při rozsvícených světlech v servisu mi tvrdí že to není možné,tak jestli to tak někdo máte tak prosím o radu...Díky Zapínání s klíčkem ti pujde, to je dáno zapojením na iso konektoru, ale ztlumení osvětlení se světly nepujde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dohnyc Posted March 31, 2007 Author Share Posted March 31, 2007 To mi právě nejde zapíná se mi to jakmile se mi aktivuje počítač v autě,ztlumovalo se mi to jenom když jsem vyndal tu propoj,ale zase mi nedrželo paměť Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Původně zaslal: Dohnyc To mi právě nejde zapíná se mi to jakmile se mi aktivuje počítač v autě,ztlumovalo se mi to jenom když jsem vyndal tu propoj,ale zase mi nedrželo paměť Zkus hledání, je tu někde obrazek zapojení ISO. dej do hledání ISO, 100% najdeš dost rad a obrazku zapojení EDIT: tady ho máš [upravil dne 31/3/07 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dohnyc Posted March 31, 2007 Author Share Posted March 31, 2007 Takže by stačilo přepojit ten jeden konektor na tý propoji a bude to fungovat? koukal jsem že tam jsou jenom nastrkávací Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Původně zaslal: Dohnyc Takže by stačilo přepojit ten jeden konektor na tý propoji a bude to fungovat? koukal jsem že tam jsou jenom nastrkávací Jo mělo by to tak jit udělat, hlavně to zkontroluj aby to sedělo i na radiu, někdy se stava že radio má jiný zapojení, tak aby něco neodešlo. na radiu by mělo byt nalepeny schema s popisem barev drátů. Koukni třeba i sem http://www.najdiservis.cz/navod.htm?clid=4569&strana=1&hledat=. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dohnyc Posted March 31, 2007 Author Share Posted March 31, 2007 Super dík,já to zkusím,kdyžtak se ještě ozvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dohnyc Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 Tak sem nepochodil i po přepojení to bylo stejný,přehodil jsem to na tý propoji a funguje to furt stejně,musejí tam bejt oba nebo stačí jenom ten jeden na to spouštění klíčkem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts