Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dálková světla - vyřešeno


Hhonza

Recommended Posts

Objevil se mi problém, že mi nejdou zapnout dálková světla. Oni se teda rozsvítí ale jakmile pustím páčku, tak zase hned zhasnou, prostě nevydrží to rozsvícené. Neřešil jste to někdo někdy? A za kolik? Nevím jestli s tím mám zajet do Peugeotu nebo co, zatím se mi nechce jim cpát prachy, páč jsem někde četl, že ty páčky jsou až za 7.000,-Kč.

Jééé, koukám že tohle se řešilo už ve fóru "Páčky 307", no nic, já hledal jen hesla dálková světla apod. Ale i tak pokud někdo máte nějakou radu tak sem s ní, páč po přečtení toho fóra stejně nejsem nejmoudřejší. Jen jsem se utvrdil v tom, že origo Peugeot je drahej jako prase.

[upravil dne 30/3/07 Hhonza]

[upravil dne 1/4/07 Hhonza]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dálkový světla nefungují při automatickém rozsvícení denních světel (softwarově nastaveno), funguje pouze světelná houkačka. Když si zapneš světla ručně (večer, aby svítilo podsvícení palubky) tak už ta dálková budou držet v poloze. Aspoň tak to mám já. Pokud dálkový nedrží ani v režimu ručního rozsvícení, pak je nějaká závada..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluji, teď jsem řešil podobný problé. Při rozsvícených světlech mi nefungovaly blikry, klakson a dálková světla nedržela. Při přepnutí na parkovací světla bylo vše O.K. -tedy až na držení dalkových světel pochopitelně. V peugeotu mě tradične nas.rali /řekli si o 13tis,tak jsem je poslal ..../, tak jsem to všechno rozebral a ted si jdu za ušetřených 13 tácu koupit foták. Ale k věci: Pokud už jsi vyskoušel vše možné a na šamana nemáš prachy tak ti zbývá to co mě -rozebrat!!!! Nejzranitelnějším místem jsou veškeré pohyblivé kontakty. doporučuji vše pročistit, vystříkat sprejem a popř. vypružit kontakty. Já jsem na tom dělal tak týden, ale jinak když se zaměříš přímo na ty páčky tak za 3hod to máš zmáknuté. Přeji hodně štestí:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sláva, vyřešeno....je to tak jak psal Velickin, pokud jsou rozsvícená svtla jen na automatické rozsvícení, tak nejdou sepnout dálková. No nic, jsem sice truhlík že jsem na to nepřišel (holt vtipy o policajtech jsou založeny na pravdě :D) ale aspoň mě těší, že nemusím vydávat kačky za opravu......jinak díky za radu :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...