Medion Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Mám prozbu neposlal by mi někdo oskenované original budíky a musí být s ukazatelem hladiny oleje.díky moc.email: majkl-306@centrum.cz [upravil dne 29.3.07 Medion] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 My taky kdyby někdo mněl na chuck11@seznam.cz, PS.: U mně je stačí jenom oskenovat:D, okenovat jako u Mediona mi je už nemusíte:D,sorky ale musel sem když sem to viděl:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted March 29, 2007 Author Share Posted March 29, 2007 Původně zaslal: chuck11 My taky kdyby někdo mněl na chuck11@seznam.cz, PS.: U mně je stačí jenom oskenovat:D, okenovat jako u Mediona mi je už nemusíte:D,sorky ale musel sem když sem to viděl:D už je to opravený... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Někde tady byl odkaz kde to bylo ke stažení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 mam jenom bez toho oleje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted March 31, 2007 Author Share Posted March 31, 2007 Původně zaslal: Dave_k Někde tady byl odkaz kde to bylo ke stažení. a nevíš kde to bylo?sem hledal ale nějak se mi to nepovedlo najít.dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Původně zaslal: Ludweek mam jenom bez toho oleje a muzu te poprosit na xbarcio@seznam.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokorný306 Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 muzu taky bez toho oleje?? na pokornasek.pepan@seznam.cz dikes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts