Jump to content
  • Aktuální cíle darů

cvakání dveří

Lukash605

Recommended Posts

nějak divně mi cvakají dveře u řidiče,vždycky když otvírám i zavírám tak to cvakne.jak u starý schade:D.vždycky to cvakne u tý polohy kdy dveře drži v otevřený poloze.mám pocit že to dělá taková ta pacička co je připevněná ke spodu A sloupku a končí ve dveřích(stříbrná).řešil jste to už někdo?

Jojo, mě to dělalo u zadních.

Dělá to ten kus železa (nevím jak to nazvat) kterej trčím z díry u husího krku.

Nevím jak uvnitř dvěří ale na tom pantu sou dva 10 šrouby, ty když se uvolní tak v určité poloze cvaknou.

Původně zaslal: Fusion

Jojo, mě to dělalo u zadních.

Dělá to ten kus železa (nevím jak to nazvat) kterej trčím z díry u husího krku.

Nevím jak uvnitř dvěří ale na tom pantu sou dva 10 šrouby, ty když se uvolní tak v určité poloze cvaknou.

mě se spíš zdá jestli to nedělá ten váleček jak je připojená ta stříbrná packa(aretace dveří)nevím jak to nazvat:myslimještě na to mrknu už mě to fakt rozčiluje cvak cvak cvak:D

No je to ruzne, ale me to dela taky..je to ten valecek. One je dvouplastovy, a ten vrchni kdyz na tom vnitrku je zvolna, tak pri tom preskoku to cvakne. Kdyz jsem to vytahnul a trosku si pohral s kombinackama tak to delalo jen malo, ale chtelo by to asi novy a taky ta tycinka jak rikate co trci z dveri uz ma tu diru na ten kolik docela vychechlanou. Mozna by stalo za to to vymenit s jinyma dverma, jestli je to stejne se zadnima, ted netusim.

Původně zaslal: Lukash605

nějak divně mi cvakají dveře u řidiče,vždycky když otvírám i zavírám tak to cvakne.jak u starý schade:D.vždycky to cvakne u tý polohy kdy dveře drži v otevřený poloze.mám pocit že to dělá taková ta pacička co je připevněná ke spodu A sloupku a končí ve dveřích(stříbrná).řešil jste to už někdo?

Mi cvakaly troje vveře a všechno bylo tím že na každých dveřích byly povoleny šrouby od brzdy dorazu dveří.