Viper86 Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli by někdo nevěděl kde bych mohl sehnat na 206 GTI jedno lité kolo OURAGAN 16palců, já mám totiž jedno pořádně bouchlé a nelíbí se mi to.Do Peugeota se mi nechce protože tam bych dal za to kolo 3 500.Za odpovědi díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigosak Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Původně zaslal: Viper86 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli by někdo nevěděl kde bych mohl sehnat na 206 GTI jedno lité kolo OURAGAN 16palců, já mám totiž jedno pořádně bouchlé a nelíbí se mi to.Do Peugeota se mi nechce protože tam bych dal za to kolo 3 500.Za odpovědi díky Já měl také 206 ale 15tky. Jedno kolo to samé. Zavezl jsem ho do Žatce, a ty to vozí někam do Prahy na srovnání (pokud to není opravdu ovál) protože byly ve stříbrný barva, okraj přestříknuli protože tou rovnačkou to asi trochu odřou. Než jsem auto prodal, cca po dvou letech od opravy tak v pohodě i s vyvážením:papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 jj, taky bych ho nechal opravit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Hm řekl bych, že jeden starší disk budež moc těžko schánět, každej většinou prodává sadu. Takže ti nezbyde nic jinýho než koupit nový nebo to nechat opravit když to půjde a nebude to stát stejně jako ten nový. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigosak Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Původně zaslal: Driver Hm řekl bych, že jeden starší disk budež moc těžko schánět, každej většinou prodává sadu. Takže ti nezbyde nic jinýho než koupit nový nebo to nechat opravit když to půjde a nebude to stát stejně jako ten nový. Mě tedy oprava stále se vším co jsem popisoval 500,-Kč. Za to asi nový nebude:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokorný306 Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 ahoj hele zrovna shanim tyto kola mam doma 2 ok a shanim 2nove,koupim je od tebe vsechny co jsou ok??co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
upper9 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Původně zaslal: Viper86 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli by někdo nevěděl kde bych mohl sehnat na 206 GTI jedno lité kolo OURAGAN 16palců, já mám totiž jedno pořádně bouchlé a nelíbí se mi to.Do Peugeota se mi nechce protože tam bych dal za to kolo 3 500.Za odpovědi díky cau chlape tak tady ti posilam jeden link kde se tyhle kola nabizi i s pneu, mas tam i telefon, tak se mej http://autobazar.hyperinzerce.cz/pneumatiky-kola/inzerat/697776-kola-nabidka-olomoucky-kraj/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts