Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tyčka stabilizátoru


zbrojnoš

Recommended Posts

Tak jsem si koupil dvě tyčky stabilizátoru, stejný balení a podíval jsem se jen na jedno balení. Doma jsem pak rozdělal i druhý a ona je každá jiná. Vyfotil jsem to a ukážu. Bude to vadit nebo to mám vyměnit?

[upravil dne 28/3/07 zbrojnoš]

[upravil dne 28/3/07 zbrojnoš]

[upravil dne 28/3/07 zbrojnoš]

post-0-14109595453961_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem v neděli namontoval tu zelenou tyčku. Byla přesně taková jak originál, který jsem měnil. Tu druhou se pokusím vyměnit. Ač jsem měl strach, že to nepůjde povolit a budu muset použít rozbrušku, tak to docela šlo. Musel jsem použít 5 šestihran - imbus klíč, trochu jsem stříknul na závit a přidržel kloub.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 let později...

takze ten stabilizator jakoby i trochu lepe fixuje kolo pri pohybu na nerovnostech? a predpokladam ze ty klouby na ty tycce jsou v gumovym pouzdru a kdyz jsou hodne vyklepany tak to nedrzi v tom kloubu uz tak tesne a to zpusobuje to klepani od napravy protoze to je vyrachtany?

myslite ze se ty tycky daji vymenit vepredu i vzadu jen pomoci heveru?teda pokud povolim srouby?

[upravil dne 06/02/11 21:16 od sweetyboy]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak to ma potom aky vyznam, ked Meyle vlastne kupuje kadeco? Kludne to mozel byt ta ista vec ako v krabicke od Starline, akurat s dvojnasobnou cenou. Viem, ze je to uplne bezna obchodna praktika, ale aj tak ta to zamrzi, ked vidis, ze do krabicky vlastne daju cokolvek. Ja som kupoval Meyle HD, nastastie boli rovnake, ale boli obe strieborne, nie tmave ako tieto, a viditelne hrubsie klby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jeste posledni vec. kdyz povolim horni ci dolni sroub, tak jestli ta tycka nejak nevystreli aby nebyla v tahu. nebo kdyz povolim oba srouby tak bych ji mel lehce nebo s mirnou silou pouze vysunout a vymenit? zkousel jsem na aute jestli tam neni nejaka vule v tych kloubech a na aute to nepoznam.musim to sundat. jinak ozzy diky za vysvetleni;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

při demontáži se nemusíš bát vystřelení tyčky--nějaké napětí tam je,ale je to zanedbatelné...,spíše se obě matky špatně povolují,protože se začne otáčet čep tyčky a i když dáš do čepu imbus proti otáčení,většinou se imbus protočí...,jak píše Ferry--ta flexa to jistí ;)

tyčky stabíku vzadu se mění hůře, je třeba mít dobré nářadí,protože je špatný přístup na matky, nedostaneš se tam flexou, ale dá se to udělat doma...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Chcem sa opýtať, či mi viete niekto odporučiť nejakú dobrú značku predných stabilizačných tyčiek, ktoré aj niečo vydržia :) Zatiaľ mám vybratú Delphi za 18,- €/ks a v ponuke majú ešte Topran za 13,- €/ks. Jazdím aj po Bratislave a chcel by som radšej niečo, čo vydrží dlhšie, pretože sú tu hrozné cesty... :grr Určite si radšej priplatím, ako by som ich mal meniť každého pol roka :myslim Ď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Daj tam Meyle HD.(Heavy Duty)To by mala byť fakt istota.Dával som ich včera a oproti tým pôvodným TRW sú masívnejšie.Aj keď nemôžem povedať ani na staré krivé slovo.Vydržali na aute 190 tisíc km a búchali až posledných 3 tisíc.Za Meyle HD som platil 15€ ks.Objednával som cez kámoša,ale má ich aj AutoPrima,vyber si ZA/BA,čo Ti je bližšie.Mne povedali cenu 15,60€

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...