Escaper Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Jak se meni svicky u P206 1,4benzin? Ja dokazu sundat zapalovaci rampu a tim zkoncim prtoze se k svickam nedostau. A jake svicky pouzit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 no chce to 16ku dlouhej nastavec - orech, pak to jde a svicky si muzes vybrat treba tady, ja ted daval do 406ky Eyquem RFN58LZ a koukam ze pro 206ku 1.4i jsou psany taky [upravil dne 26/3/07 Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted March 26, 2007 Author Share Posted March 26, 2007 pred casem sem nekde cetl ze bych mel do peugeotu davat svickz jenom original peugeot, ze je to poznat. Moc tomu neverim, ale nemate s tim nekdo zkusenosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Původně zaslal: Escaper pred casem sem nekde cetl ze bych mel do peugeotu davat svickz jenom original peugeot, ze je to poznat. Moc tomu neverim, ale nemate s tim nekdo zkusenosti? ale eyquem jsou podle originalniho katalogu ND, jeste pak bosch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PP205 Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 ORIGO: Eyquem RFC52LSP Další doporučené výrobcem: BOSCH FR7DC9 CHAMPION RC8DMC, RC8YCL NGK BKR6EK BERU 14FR-7KDU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 ja v katalogu ND peugeot nasel BOSCH FR7DE EYQUEM RFN58LZ - originalni objednaci cislo 5962 5F CHAMPION RC8YLC Autobenex ma v katalogu podle original objednaciho cisla pro 206 1.4 taky ty Eyquem RFN58LZ ( jeden kus 92Kc ) a pak jako nahradu ty NGK BKR6EK ( ta je jedna za 161Kc ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted March 27, 2007 Author Share Posted March 27, 2007 OK diky moc za rady dneska na to mrknu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Původně zaslal: Ferry ja v katalogu ND peugeot nasel BOSCH FR7DE EYQUEM RFN58LZ - originalni objednaci cislo 5962 5F CHAMPION RC8YLC Autobenex ma v katalogu podle original objednaciho cisla pro 206 1.4 taky ty Eyquem RFN58LZ ( jeden kus 92Kc ) a pak jako nahradu ty NGK BKR6EK ( ta je jedna za 161Kc ) mam ty NGK a zatim šlapou jak hodinky ,v elitu v Praze 180,- za kus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenny1984 Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 asi bych šel do bosche. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
purkmistr Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 mám bosch 4 elektrody přímo na mou 306 ale žádný rozdíl mezi 1 a elektrodovou svíčkou se nepoznal, prý se o hodně projeví teprve u 16V protože svíčka je kolmo na píst, kdežto já ji mám že šikma jen 8V tak směs zapaluje vždy 1. a nějnižší jiskra, proto bosch je zbytečně drahý. dej tam radeji NGK a nebo EYQUEM ale s jednou elektrodou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Původně zaslal: purkmistr mám bosch 4 elektrody přímo na mou 306 ale žádný rozdíl mezi 1 a elektrodovou svíčkou se nepoznal, prý se o hodně projeví teprve u 16V protože svíčka je kolmo na píst, kdežto já ji mám že šikma jen 8V tak směs zapaluje vždy 1. a nějnižší jiskra, proto bosch je zbytečně drahý. dej tam radeji NGK a nebo EYQUEM ale s jednou elektrodou. Když jsem měl benzína (1.3 8v, svíčky šikmo) a dal jsem tam 3 elektrodový svíčky, auto bylo živější a jelo o něco líp, spotřeba o malinko klesla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts