Jump to content
  • Current Donation Goals

Vymena svicek

Escaper

Recommended Posts

Původně zaslal: Escaper

pred casem sem nekde cetl ze bych mel do peugeotu davat svickz jenom original peugeot, ze je to poznat. Moc tomu neverim, ale nemate s tim nekdo zkusenosti?

ale eyquem jsou podle originalniho katalogu ND, jeste pak bosch

ja v katalogu ND peugeot nasel

BOSCH FR7DE

EYQUEM RFN58LZ - originalni objednaci cislo 5962 5F

CHAMPION RC8YLC

Autobenex ma v katalogu podle original objednaciho cisla pro 206 1.4 taky ty Eyquem RFN58LZ ( jeden kus 92Kc ) a pak jako nahradu ty NGK BKR6EK ( ta je jedna za 161Kc )

Původně zaslal: Ferry

ja v katalogu ND peugeot nasel

BOSCH FR7DE

EYQUEM RFN58LZ - originalni objednaci cislo 5962 5F

CHAMPION RC8YLC

Autobenex ma v katalogu podle original objednaciho cisla pro 206 1.4 taky ty Eyquem RFN58LZ ( jeden kus 92Kc ) a pak jako nahradu ty NGK BKR6EK ( ta je jedna za 161Kc )

mam ty NGK a zatim šlapou jak hodinky ,v elitu v Praze 180,- za kus.

• 2 weeks later...

mám bosch 4 elektrody přímo na mou 306 ale žádný rozdíl mezi 1 a elektrodovou svíčkou se nepoznal, prý se o hodně projeví teprve u 16V protože svíčka je kolmo na píst, kdežto já ji mám že šikma jen 8V tak směs zapaluje vždy 1. a nějnižší jiskra, proto bosch je zbytečně drahý. dej tam radeji NGK a nebo EYQUEM ale s jednou elektrodou.

Původně zaslal: purkmistr

mám bosch 4 elektrody přímo na mou 306 ale žádný rozdíl mezi 1 a elektrodovou svíčkou se nepoznal, prý se o hodně projeví teprve u 16V protože svíčka je kolmo na píst, kdežto já ji mám že šikma jen 8V tak směs zapaluje vždy 1. a nějnižší jiskra, proto bosch je zbytečně drahý. dej tam radeji NGK a nebo EYQUEM ale s jednou elektrodou.

Když jsem měl benzína (1.3 8v, svíčky šikmo) a dal jsem tam 3 elektrodový svíčky, auto bylo živější a jelo o něco líp, spotřeba o malinko klesla...