lastivkaa Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Pod plastovym ochranym krytom MPI sa nachadza srof 19 ten sa vysraubuje na druhej strane pod filtrom vzduchu tiez musi ist plast teda obal dole je srof 19 toto odsrubujete a smerom k sebe tahate predny naraznik je to otazka 15 min . Keby mal niekto hmlovku na soferovej strane kupim dakujem:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukash605 Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 to jde tak lehko???budu ho muset taky sundat,ale ještě jsem to nějak neřešil kde všude to drží.teď celkem čučím:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Původně zaslal: Lukash605 to jde tak lehko???budu ho muset taky sundat,ale ještě jsem to nějak neřešil kde všude to drží.teď celkem čučím:o uz jsem to delal, potreboval jsem se dostat az na chladice, takze nejen naraznik sel dolu..prace na odpoledne, dnes bych zvladl za pulku casu - tak dve hodky s opatrnym pristupem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastivkaa Posted March 26, 2007 Author Share Posted March 26, 2007 Asi sa nerozumieme naraznik je upevnevy na takom stvorhrane drzia to dva srofy 13-ky na kazdej strane ale ty neuvolnujes ich . Ten stvorhran je upevnehy NAVARENY na taku rurku smerom do nosnika a tu rurku drzia 19-ky srofy teda na kazdej strane jedna . A na boku pri blatniku su to silenbloky. V sobotu hodim foto pretoze zozobram jednu 605-ku po totalke aspon ostane na ND. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukash605 Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 taky ho asi budu sundávat v sobotu,nějakej blbec asi připarkování mi zamáčkl boční kus nárazníku a vydřel tu gumu na něm.a malinko naklepl i blinkr ale blatník je v pohodě.já ty lidi nechápu k čemu mají zrcátka??? sorry za OT,ale někde jsem to říct musel:D lastivkaa:jj,za fotečky budu rád to se vždycky hodí myslím že nejen mě [upravil dne 26.3.07 Lukash605] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastivkaa Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 Tak ako som slubil tu je toto tento srof je konkretne pod riadiacou jednotkou a na druhej strane pod vzduch. filtrom http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=0a37ecfc0808&al=3150863 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 jj..to sou ty dlouhe zkrz ty vodici tyce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastivkaa Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 ano presne tie akurat ze musite byt na to dvaja:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Perfektní věc. Já tam ty šrouby nemám takže když občas do něčeho ťuknu tak jenom povytáhnu nárazník zpátky ven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 srandisto..je problem tam nejake dat ? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts