Michal.B Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Mate někdo zkušenosti s timto alarmem http://www.levnealarmy.cz/autoalarmy-1/magicar-15/magicar-9000b-detail-27.htm nebo mužete nějaky doporučit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladman Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 taky se mi líbil, ale dozvěděl jsem se, že jsou s ním problémy. Čekal jsem na montáž skoro tři měsíce a pak jsem se od několika lidí nezávisle na sobě dozvěděl tohle. Osobně jdu do Jablotronu. Mám slíbenou montáž od známého do konce měsíce. To jsou české špičkové alarmy, měl jsem jeden kdysi ve 405-ce a v poho. Teď jsem si vybral model, kde lze využít dálkové ovládání na klíči mé 406-ky. Je to o dost levnější než kompletní alarm a odpadá nutnost nosit extra ovladač. K tomuhle alarmu jsem si navíc objednal náklonové čidlo (proti krádeži kol). Cena celkem i s prací cca 4000,- Kč. Pohoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal.B Posted March 24, 2007 Author Share Posted March 24, 2007 Tak jsem našel Jablotron ktery se ovlada original DO http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTM2Mw==&akce=detail&id=22744 co říkate na tenhle a za dobrou cenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladman Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Původně zaslal: Michal.B Tak jsem našel Jablotron ktery se ovlada original DO http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTM2Mw==&akce=detail&id=22744 co říkate na tenhle a za dobrou cenu to bude asi ten, co mám objednaný u známého. To náklonové čidlo se kupuje zvlášť a stojí něco přes litr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr307 Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 zdravvim, pokud si ho necham namontovat do sve nove 307 nebude to mit vliv na zaruku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladman Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Původně zaslal: petr307 zdravvim, pokud si ho necham namontovat do sve nove 307 nebude to mit vliv na zaruku ? to netuším. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genzer Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 mam tento autoalarm a zadne problemy s nim nemam,doplnil jsem ho o zalohovanou sirenu a naklonove cidlo gps proti kradezi kol,montaz mi byla provedena do 24 hod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Původně zaslal: genzer mam tento autoalarm a zadne problemy s nim nemam,doplnil jsem ho o zalohovanou sirenu a naklonove cidlo gps proti kradezi kol,montaz mi byla provedena do 24 hod Kterej mysliš, Magicar nebo ten Jablotron? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genzer Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 magicar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 ve stredu jsem si ten Magicar koupil, chtel jsem ho nainstalovat o vikendu, ale byla zima a hnusne, takze jsem se k tomu nedostal a zkusenosti s tim zatim nemam. Ja mam vyhodu ze mam stary model 406 s jednoduchou elektrikou, u novych modelu je jakakoliv dodatecna montaz nejakeho takoveho podobneho zarizeni trosku slozitejsi z duvodu pritomnosti palubni site a jednotky BSI, takze napriklad ovladani originalniho centralniho zamykani pomoci ovladace od alarmu neni jen o tom pripojit nekam drat, ale taky o tom jak to vyresit s BSI aby neprotestovala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 mam magicar 9000 a je to super věc... plně doporučuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts