Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hello boys,

rad by som sa spytal len na to ako dlho trva vymena spojky...

Moj milasik totizto potrebuje jej vymenu a rad by som vedel ako je to narocne na pracu. Pripadne viete poradit nejake \"zlepsovaky\" pri vymene ako to urobit co najrychlejsie?

Dakujem ;):papa

Odesláno

Mno ani nie len moj znamy, co mi servisuje auti nema teraz cas a zvazujem, ze ho dam niekomu inemu, len potrebujem vediet kolko mam pocitat za pracu :-P.

Odesláno

vyměna spojky je cca 6 hodin prace ale podotykam že je to brano v servise,tzn na heveru a s good vercajkem.současti vyměny spojky je i seřizeni motoru.

Odesláno

Měnil jsem minulý víkend, celá sobota plus neděle dopoledne.. Doma, bez nářadí a bez přípravku.. Určitě to jde rychleji, jenže ne u tak starého vraku, kde se všechno rozpadá pod rukama.. :grr Při nasazování se rozpadlo lanko tachometru, pak se rozpadl silentblok v čepu řazení, ztvrdlé dráty nevydržely a polámaly se.. :roll Po složení auto jen točilo, nešel benzín.. Upadl drátek na čidle přidávného vzduchu.. Proto se ani neotevřely vstřikovače.. :roll

Odesláno

Nestraste....prave cakam na telefonat od chlapika, co mi to opravuje :) ...a cakam a cakam...:aut:D

Dufam, ze to dopadne OK bez zbytocnych problemov...

A nakoniec sa mu vybil telefon :D

Mimochodom polamane lamely a lozisko s kotucom snad OK...

Samozrejme som jazdil s nacatou spojkou mierne dlhsie a odniesli si to synchrony.

Na mieste mojho auta by som si dal facku...:D:D:D:aut:papa

[upravil dne 26/3/2007 skupko]

• O 4 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

hoj.Kdyz uz tajik resite vymenu tak by me docela zajimalo na kolik ta sranda vyjde.Přide mě že me spojka trošku klouže tak už by možná stála za výměnu pokud to teda nejde nejak rozumně doštelovat :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

prodám novou spojkovou sadu valeo na peugeot 405 1.9D, cena 3000 (lamela, přítlačák, ložisko, vystřeďovací trn)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...