Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zničený kola při odtahu


Mr.Bomba

Recommended Posts

Ale souvisí a jak :

1) K odtahu OA musí dát někdo podmět PČR nebo MP. Odtahová služby nemůže sama od sebe odtáhnout vozidlo.

2)Před odtažením OA si MP pořizuje fotodokumentaci jako důkazní materiál k řešení přestupku (tvém případě). Někdy i odtahová služba.

3) Při předávání OA je přítomna MP, která vyřeší věc (přestupek) a ukáže i fotografie (nebo je má na služebně). Pokud je nějaká část poškozena, tak to nahlásit na místě a pokud by byl nějaký problém, tak zavolat hlídku PČR. A s vozidlem nikam neodjíždět. Pokud můžeš, tak si pořiď i ty fotky poškozeného věcí (kol). Pokuď by MP řekli, že fotky mají na oddělení, tak ať si znovu nafotí tvé OA aby neřekli, že se poškodilo cestou k nim.

4)Trvej na sepsání protokolu o poškození věci. Pokud by si měj nějaké nejasnosti a nebo by se ti nezdálo jednání MP v pořádku, oznam celou věc na linku 156 (nahrává se) a zeptej se, jak bude ve věci pokračováno. Můžeš volat, i když jsi volal PČR.

5)Pokud jsi se evidentně dopustil přestupku (fotky, dopr. značka apod.) tak pokutu zaplať, jelikož o ní není debat. Ale trvej na oznámení o poškození. Co bude tvrdit odtahovka, tak to musí dokázat. Pokud budou fotky před odtahem, kde se uvidí, jestli bylo či nebo poškozeno OA (kola).

6) Pokud si toto neučinil, tak to můžeš učinit dodatečně. Chtěj vidět fotky před odtahem. Máš na to právo jako přestupce i jako majitel (vlastník) OA . Ne nechce odbýt !!!!!!!!!

Tak to je asi v kostce, co ti mohu nyní poradit k dané věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: OK406

...

6) Pokud si toto neučinil, tak to můžeš učinit dodatečně. Chtěj vidět fotky před odtahem. Máš na to právo jako přestupce i jako majitel (vlastník) OA . Ne nechce odbýt !!!!!!!!!

No na těch fotkách, co policie pořizuje před odtahem, asi škrábance vidět nebudou. Lépe řečeno, nikdo z toho nedokáže, že tam byli nebo ne.

A jak jsem kdysi slyšel - že pokud to převezmeš, tak pak na pozdější reklamace nebude brán zřetel. Že se ti to mohlo stát někde jinde po vyzvednutí. Proto si to před převzetím máš zkontrolovat.

Jinak přeji hodně štěstí, abys z těch hamounů nějaký prachy dostal zpět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...