Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute chalani, pri obhliadke toho praveho kolesa som dnes nasiel cosi zaujimave :-). Myslim, ze je to preseknuty kabel k brzdovemu systemu praveho kolesa, je to ono?. Co vy na to ako experti poradte...nevyzera to na hadicku lebo na konci toho su dve svorky

Odesláno
Původně zaslal: Rafko

Caute chalani, pri obhliadke toho praveho kolesa som dnes nasiel cosi zaujimave :-). Myslim, ze je to preseknuty kabel k brzdovemu systemu praveho kolesa, je to ono?. Co vy na to ako experti poradte...nevyzera to na hadicku lebo na konci toho su dve svorky

Můžeš dát fotku??

Odesláno

Nemoze to byt kablik k signalizacii hrubky brzdoveho oblzenia?

Odesláno

Není to kablík k destičkám?? Destičky mají diagnostiku, pokud jsou sjeté tak ti na palubce při brždění svítí kontrolka, pokud nejsou připojené tak to pak nefunguje. Koukni na destičky;) EDIT: Ondrej09 byl rychlejší:D

[upravil dne 9/3/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak ak sa ta kontrolka ma rozsvietit pri starte tak sa mi nerozsvieti, co moze znamenat, ze nefunguje mate pravdu asi:myslim

Při startu se nerozsvěcí

[upravil dne 9/3/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak uz Vas teda poprosim o radu resp. napad ako to opravit, spojit to v tom mieste nejakou svorkou a oblepit izolepou? Alebo mate niekto lepsi napad? nechce sa mi s tym babrat teraz a menit kompletne :(

Odesláno

Tak uz Vas teda poprosim o radu resp. napad ako to opravit, spojit to v tom mieste nejakou svorkou a oblepit izolepou? Alebo mate niekto lepsi napad? nechce sa mi s tym babrat teraz a menit kompletne :(

Já bych dal konektory a bužírku, a zatěsnil silikonem aby tam nešla voda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...