Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pozor na SANTANDER a AAA AUTO jsou to podvodníci a zloději

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem Peugeot 406 v AAA Auto a překecali mně na financování od společnosti Santander. Zahltili mně stohem papírů a až po několika dnech když jsem se v tom konečně zorientoval, tak jsem zjistil, že jsem jim zaplatil poplatek za uzavření smlouvy 36 000 kč! Což činí 25% výše ůvěru. Kurvy zlodějský. Samozřejmě sem se ničeho nedomohl. Hajzli!!

Odesláno
Původně zaslal: Sebulba

Koupil jsem Peugeot 406 v AAA Auto a překecali mně na financování od společnosti Santander. Zahltili mně stohem papírů a až po několika dnech když jsem se v tom konečně zorientoval, tak jsem zjistil, že jsem jim zaplatil poplatek za uzavření smlouvy 36 000 kč! Což činí 25% výše ůvěru. Kurvy zlodějský. Samozřejmě sem se ničeho nedomohl. Hajzli!!

No tak to je smula, ale pokud ti dali kupu papírů tak to máš přečíst a na požádání ti to mohou i pujčit domu na prostudování nebo ke konzultaci s odborníkem, pokud nechtějí tak bych do toho nešel. Jo a myslim že taková částka za sepsání smlouvy je protiprávní, ale to ti poradí právník

[upravil dne 8/3/07 Radek Hurvajz]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Já bych to tak neprožíval, je tam takovej obrat, že tam najdeš i slušný auto, zejména mezi dodávkama, nechce to brát jejich služby, jejich dovozy z autoškol apod. a vědět, že jsou obecně drazí, ale znám pár lidí co nakoupilo v pohodě.

Odesláno

Přesně tak. Pokud možno vykašlat se na jejich úvěry (nejlepší to bude cashem:D), povinné ručení atd atd. Říkám si, že při takovém obratu by ani ty ceny nemusely být tak katastrofické v porovnání z konkurencí, ne? A ta zkušenost byla dobrá alespoň pro ostatní, aby si na to dali majzla...;)

Odesláno

Můj brácha koupil auto v AAA Auto, jelikož je automechanik,tak auto vybral solidní za dobrou cenu,ale bohužel se nechal taky nechytat na supervýhodnou půjčku ... . Můj kolega u nich pro změnu koupil Renault Clio, na první pohled solidní,ale už přišel na pár závad,které nebyly v popisu - kotouče a snímače na ABS na vyhození atd. Prostě si auto pořádně neprohlídl. Ale platil ho hotově a s tím nebyl problém.

Prostě když už naškudlíte těch několik desítek tisíc na auto,tak vybírejte s rozvahou. Naletět může každej, ale proč jim to ulehčovat ? :D

Odesláno

Jenomže těch papírů tam je na to pročtení asi milion. Sama obchodnice říkala že když to někdo chce číst, tak že mu to trvá asi 2 a 1/2 hodiny. A další věc je že Vás tam nechají čekat 4 hodiny s koupi blbého auta a v čekárně s ostatníma lidima, takže po celkem strávených 6 a 1/2 hodinách už jste rádi že z tama konečně vypadnete.

Odesláno
Původně zaslal: Xonik

Jenomže těch papírů tam je na to pročtení asi milion. Sama obchodnice říkala že když to někdo chce číst, tak že mu to trvá asi 2 a 1/2 hodiny. A další věc je že Vás tam nechají čekat 4 hodiny s koupi blbého auta a v čekárně s ostatníma lidima, takže po celkem strávených 6 a 1/2 hodinách už jste rádi že z tama konečně vypadnete.

O.K. ale není lepší to pročíst,než vyhodit 36.000,- ? :roker

Odesláno
Původně zaslal: Xonik

Jenomže těch papírů tam je na to pročtení asi milion.....

...A další věc je že Vás tam nechají čekat 4 hodiny s koupi blbého auta a v čekárně s ostatníma lidima, takže po celkem strávených 6 a 1/2 hodinách už jste rádi že z tama konečně vypadnete...

A kdo vás nutí něco takového absolovat? Jste snad nesvéprávní nebo co? Ani by mě nenapadlo někde 4 hodiny čekat, abych si mohl koupit pixlu - aut je všude jak s*aček, pokud se mi někde přímo a jen mně při koupi nevěnují, jdu okamžitě jinam. To, že někdo nečte co podepisuje, ani nemá smysl komentovat, to může udělat jen šílenec.

Odesláno

Překecali tě? Neléčíš si tu jen nějakej svůj mindrák? Nechceš si tu jen sprostě zanadávat? :myslim:papa

Odesláno

myslím, že nenadává, myslím, že už je s tím smířenej, že o ty prachy přišel.

Když se z toho poučí, přehodnotí možná svůj postoj ke splátkám a různým společnostem.

... to nic ale nemění na tom, že se napálil. A ostatně, napálenejch lidí chodí po světě dost. Ale jen málokdo to dokáže přiznat.

Odesláno

ono obchodovani s lidskou blbosti je snad nejvynosnejsi kseft na svete... a trvalej :)

dneska je cehokoliv ke koupi tolik, ze normalni clovek nemusi postupovat takovehle silene procedury...

Odesláno

nepřečteš vše a pak lituješ právě proto je to napsáno vždy malým písmenem:)

Odesláno

No ono už to co píšeš je nesmysl, vzít si auto na úvěr od Santander (a jim podobným) a ještě z AAA:aut Nechápu:bojim Ale ještě pořád lepší, než leasing:super Podle mě, pokud někdo nemá peníze hotově na auto, je lepší to řešit klasickou půjčkou od nějaké (hlavně solidní a zavedené) banky, auto je v tu chvíli jeho, nechat ho pojistit a je po starostech:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...