Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nevíte někdo o samolepkách lvíčka?


Garfield

Recommended Posts

Tak jsem teď v červenci pomocí eprosinu, duralových profilů&plechu a nitrokombinační barvy udělal z manželčiny orezlé 205-ky auto, se kterým se už nestydí jet do práce... Známý mi za slušnou cenu na řezacím plotteru udělal samolepicí nápisy, aby to mělo šmrnc, ale jedna věc chybí: Znak Peugeotu, lvíček - ten by se prý musel ručně na počítači napřed nakreslit, a to už je nezaplatitelné. Nevěděl by někdo z vás, kde by se daly sehnat velké samolepky lvíčka, popřípadě jestli některé DTP studio ve svém počítači už lvíčka nemá? Díky, díky...:( GARFIELD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď je ten můj DTpák na dovolené, až přijde, musím se ho zeptat, kolik by za to chtěl - hezké auto je jedna věc, ale na druhou stranu nekradu, a on už minule prskal, že mi to dává levně proto, že jsem mu pomohl s počítačem... Uvidím, víc než sto padesát kaček za jednoho lvíčka mu nedám (šedostříbrná fólie, výška cca 15 cm, chci to přesně na ten kus boku mezi hranou dveří a zadním kolem u třídvéřáka). Samozřejmě, když to bude za rozumnou cenu, můžu mu jich nechat udělat víc, ale jak bych ti je dal (Hvozd u Prostějova)? Já jsem v Praze a DTPák v Liberci, obojí je mimo trasu, nebo občas zajedeš mým směrem? Garfield.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc za tip, už jsem si to stáhnul a poslal tomu svému DTPákovi, snad to bude OK (je teď na dovolené, takže nevím). Zdraví Garfield.

P.S. Ten tvůj krasavec je vínový, stříbrný, žlutý nebo bílý? Fotky máš všech barev, v anno je white horse... A kolik má nalítáno a jak jezdí? A nežere moc peněz? (Taky jsem o podobném uvažoval, ale nakonec jsem šel do 306 kvůli ceně náhradních dílů... Nevím, jestli jsem neudělal blbost, je to sice perfektní auto, ale 406ka by byla 406ka...).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdary všem. Ten můj krasavec je bílej, no a když vidim jet okolo nějakýho v tý vínový, tak slintam, páč se mi ta vínová moc, moc líbí. Nalítáno má 160.000 a jízda je libová. Bude potřebovat novej filtr vzduchu a zadní destičky, ale jináč pohoda. Jooo, diesel je diesel ... můj první. Pokud někdy ještě Peugeota, tak 406 nebo 407 :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seppovi: Stříbrná není špatná, hned po bílé, ale nejlepší je ta vínová - mám ji, ale bohužel jen na 306ce... Až budu velkej a našetřím si, taky pořídím 406 jako vy, vínovou nebo bílou! Jo, ale čéče koukám na tvůj podpis - má to být Aussig an der Elbe, ne am Elbe (páč je die Elbe, a ne der nebo das)... 15 let jsem tam na Severce bydlel... Zdravím do Aussigu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...