Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P 306 - Riadiaca jednotka,kde je?/Nič v aute nejde.


Hnopo

Recommended Posts

Mam Peugeot 306 kratky 5 dv. 1.9D 1999 a potrebujem najsť riadiacu jednotku.Ale neviem kde mam hladať.Poradite mi,kde ju najdem?A mam ešte jeden problem.To auto je havarovane zozadu.Ale vpredu mu nieje nič,ani vo vnutri.Problem je ten,že ked zapnem kluč,všetko ide,svetla svietia,radio ide,šiber sa otvara,okna vo dverach sa sťahuju...Ale nerozsvieti sa mazanie,žhavenie a dobijanie...Na budikoch naskočia len kilometre...ale ani jedna z kontroliek sa nerozsvieti a vôbec netoči štarterom.Nič.Môžem robiť čo chcem,neštartuje.Ani čerpadlo nejde.Všetky poistky a rele v aute su dobre.Aj pri motori,aj pod volantom.Vedeli by ste mi s tym poradiť?Vdaka

[upravil dne 23.2.2007 Hnopo]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tenhle motor nemá žádnou řídící jednotku, ty novější modely snad nějakou elektroniku měli, ale nebylo to klasická řídící jednotka třeba jako u HDI. No ten spínač jak píše Tornado můžeš zkusit, ale to je vypínač přívodu paliva takže to by ti jinak startér měl točit. No mě se stalo u 1.9D něco podobnýho, ale to když jsem lehce boural na předek tak někde pod předním nárazníkem vede kabel s konektorem a nárazem se ten konektor rozpojil a dělalo to přesně to jak píšeš. Startér vůbec netočil, budíky byli mrtvý, něšlo žhavení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže pozeral som tie kable,ktore idu pod chladičom a okolo neho...tie konektory su v poriadku,premeral som spinačku,ta je v poriadku,ale problem som nevyriešil...Nema to nejake ukostrenie niekde v kufri auta?Lebo viem,že Xsara HDI mala v kufri pripojene dve kostry,a tie ked sa odpojili,motor nešiel.Ale na tomto je dosť zdemolovany lavy zadny roh,a nemam dobry pristup k tej časti.

[upravil dne 25.2.2007 Hnopo]

[upravil dne 25.2.2007 Hnopo]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...