John Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Jen chci připomenout,i když vetšíně je to známo,že další minisrazek na Džbáně se bude konat 1.3.2007 od 18hod na známém místě na parkovišti u restaurace Šárka....
Pája Rybišár Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Jen takova otazecka:Neni ten Džbán u ubytovny Aritma??Je tam tenisove centrum....?
Kurt Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Pája Rybišár Jen takova otazecka:Neni ten Džbán u ubytovny Aritma??Je tam tenisove centrum....? Máš to trochu obráceně - ta ubytovna je u Džbánu. Nicméně odpověď zní: ano.
Dundee Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Podle všeho pravděpodobně dorazím (pokud se něco nepodělá) a možná by jela i Monika (musim se jí ale nejdřív zeptat)
Pája Rybišár Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Kurte velký dík,alespoň už vím kde se ten sraz pořáda..
Autoškolič Dodo Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Tak ja se budu snazit dat dohromady Brnenskou delegaci o minimalne 3 kusech clenu P-C a dojeli by jsme. (Jsem to ale optimista,ze?) [upravil dne 19/2/07 Autoškolič Dodo]
Medvěd Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Tak ja se budu snazit dat dohromady Brnenskou delegaci o minimalne 3 kusech clenu P-C a dojeli by jsme. (Jsem to ale optimista,ze?) Aby nedošlo k mýlce - krůta se neplánuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tommy306 Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Autoškolič Dodo Tak ja se budu snazit dat dohromady Brnenskou delegaci o minimalne 3 kusech clenu P-C a dojeli by jsme. (Jsem to ale optimista,ze?) Aby nedošlo k mýlce - krůta se neplánuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myslím, že Pavlovi nejde o krůtu, ale o záminku protáhnout po dlouhý době Turbínku:D:aut:D:aut:D:aut
Autoškolič Dodo Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Nejde mi ani o krutu a ani Turbinkou asi nepojedu.Jedna se mi navstivit zname tvare a pokecat o \"nesmyslech\".
aka Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 a ja uz doufala, ze to jednou bude o smyslech.....no nic, ale stejne se asi doplazim
Autoškolič Dodo Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: aka a ja uz doufala, ze to jednou bude o smyslech.....no nic, ale stejne se asi doplazim S tebou budu o tech \"nesmyslech\" kecat aspon \"smyslne\". Beres?
aka Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: aka a ja uz doufala, ze to jednou bude o smyslech.....no nic, ale stejne se asi doplazim S tebou budu o tech \"nesmyslech\" kecat aspon \"smyslne\". Beres? tak to musim dorazit:D:D
Vvitty Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Dodo na Aku bacha, pry se nedavno divala na naucne filmy \"pinkponk\", \"predelavame podlahu\" a jeste nejake dalsi, takze je nebezpecna!
Autoškolič Dodo Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Vvitty Dodo na Aku bacha, pry se nedavno divala na naucne filmy \"pinkponk\", \"predelavame podlahu\" a jeste nejake dalsi, takze je nebezpecna! Naša Vendulka a nebezpečná???? Teda, teda. Vendi, co to tu slyším. Já jsem malej a slabej. Mě nebudeš bít, že? :bojim :bojim :bojim
Rebik Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Autoškolič Dodo Tak ja se budu snazit dat dohromady Brnenskou delegaci o minimalne 3 kusech clenu P-C a dojeli by jsme. (Jsem to ale optimista,ze?) Aby nedošlo k mýlce - krůta se neplánuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ¨ Přesně tak, krůta je něco jako UFO, občas se objeví a i třeba mimo Prahu -))
aka Odesláno 20. únor 2007 Odesláno 20. únor 2007 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Vvitty Dodo na Aku bacha, pry se nedavno divala na naucne filmy \"pinkponk\", \"predelavame podlahu\" a jeste nejake dalsi, takze je nebezpecna! Naša Vendulka a nebezpečná???? Teda, teda. Vendi, co to tu slyším. Já jsem malej a slabej. Mě nebudeš bít, že? :bojim :bojim :bojim Ale Dodo, prece bys tomu panovi neveril...neuveritelne keca jako vzdycky! ja nikoho nebiju, kdyz si to nezaslouzi a kdyz jo, tak stejne dycky prohraju.....takze se nemas ceho bat.
Autoškolič Dodo Odesláno 20. únor 2007 Odesláno 20. únor 2007 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Vvitty Dodo na Aku bacha, pry se nedavno divala na naucne filmy \"pinkponk\", \"predelavame podlahu\" a jeste nejake dalsi, takze je nebezpecna! Naša Vendulka a nebezpečná???? Teda, teda. Vendi, co to tu slyším. Já jsem malej a slabej. Mě nebudeš bít, že? :bojim :bojim :bojim Ale Dodo, prece bys tomu panovi neveril...neuveritelne keca jako vzdycky! ja nikoho nebiju, kdyz si to nezaslouzi a kdyz jo, tak stejne dycky prohraju.....takze se nemas ceho bat. Tak to mě spadl kámen ze srdce. Už jsem se lekl, že by sis zašpinila svoje ruce od krve o moji hubu.....
Recommended Posts