Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nezapnutí PP


Ferin007

Recommended Posts

Mám RT3 (sdruženej přístroj s navigací, PP má velkej barevnej displej). Asi dvakrát nebo třikrát se mi stalo, že po nastartování zůstal displej černej. Když sem nastartoval znova, bylo to zas OK. Stává se to někomu z vás? Nevíte, čím by to mohlo být? Díky za rady a postřehy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,taky mám model s LCD, pokud tu obrazovku nevypnu sám tak většinou funguje-záměrně píšu že většinou, stáva se mi že při teplotách pod -10´C mu trvá dost dlouho než najede, není to náhodou i tvůj problém???? Jinak jak jsi spokojený s navigací v ČR??? Já mam verzi z roku 2005 a krom Prahy,Brna,Ostravy jsou města a hledání ulic dost velký problém. Jinak přeji mnoho uspěchu....:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak nevypneš sám? To de?

Je pravda, že to dělalo většinou po ránu, ale nikdy nebylo pod nulou. Jednou to teď udělalo ale odpoledne (asi 11 stupnu) a ujel sem s tím tak 300 m, než sem si všim, že to nejede. Takže na pomalejší start to nevypadá. :nevim

Mapy mám 2006-2007 2. edici, ale v CR sem s tim jezdit este nezkousel. Má to myslím 68 % pokrytí, nebo co, pokud si dobře pamatuju. Čechy by měly být komplet, Morava hlavně města a okolí. Chystám se to vyzkoušet i u nás někde na venkově, tak dám vědět.

PS: Ale jinak systém jede, pač přepínat mezi obrazovkama se dá, akorát to člověk nevidí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

LCD vypneš tím tlačítkem tlačítkem uplně v pravo dole/u sim karty/ teď se mi nechce do auta ale mělo by to tak být. Nevím jestli si to pamatuje i po vypnuti klíčem a následném nastartování, ale určitě tím tlačítkem vypneš LCD třeba v noci když tě bolej oči. Jedním stiskem se vypne 95procent obrazovky a zůstane mi jen teplota, hodiny a radio a dalším stiskem vypnu lcd uplně takže je uplně černý bez podsvícení. Jinak kolik máš ted v zimě spotřebu? Ja mám 2,0HDI 110k FAP a jsem na 6,5L a to se krotím kde to jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha. Je tam myslím tlačítko Dark. Tak dík za tip.

Podle PP taky 6,5, ale s velkým nájezdem po městě a eště se ta spotřeba snižuje. Ale taky se snažím krotit. Reálnou se chystám spočítat v dohledné době po nabrání plné. Ale co sem slyšel, tak se to moc neodchyluje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...