Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rychlost servisu !!!!!


ptuhacek

Recommended Posts

Zdravím vespolek,

tak jsem si myslel, že když si koupím auto od zavedené zahraniční firmy, že v případě problému bude tento vyřešen v do rozumné doby. BOHUŽEL firma PEUGEOT po 2 měsících není schopna dodat servisu, kde jsem zakoupil vůz 307SW na téměř 700000 hlavní řídící jednotku BSI. Nevíte jak přinutit tuto firmu, aby s nefiremním zákazníkem jednala tak, aby byl spokojen. Servis to urgoval několikrát a já jsem nedávno podal stížnost pomocí zelené linky. Za měsíc odjíždím do zahraničí a jestli mi do té doby tu jednotku nevymění, tak snad budu nucen toto hezké auto vyměnit nebo s nimy zrušit kupní smlouvu. Je to k VZTEKU !!!! :mad::mad::mad::mad::mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím si taky trochu postěžovat.

206 1,4 HDI cca 3 týdny po záruce uklepaná trubka k servopumpě. Servis to bez problemů vzal na záruku, ale nyní se již šest /slovy šest/ týdnů čeká na dodání trubky z Francie. Nepomáhají urgence na zastoupení, o náhradním autě ani slovo. Podle posledních informací má jít trubka zítra ve Francii do výroby...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Pozor změna, dneska mi sdělili, že to BSIčko už ve Francii naložili. Před 14 dny jsem jim tam nechal auto kvůli ještě pár drobnostem a protože ani poslední termín daný na 1.9 nesplnili, upozornil jsem je na to, že pokud to auto nebude opravený do začátku října (zima se přece jenom už blíží a musí se koupit zimní výbava), tak budu požadovat zrušení smlouvy a vrácení peněz. Tak snad už to bude OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak pánové, radši jsem to nechal až na dnešek, ale dnes jsem si auto vyzvedl opravený (?). BSI z Francie odešlo 29.9 (po 4 měsících) a včera mi ho vyměnili. Odezvy na ovládání auta se zlepšily, ale problém s blikajícím ukazatelem oleje (dle manuálu vadný měřič hladiny oleje) tím nebyl vyřešen. Takže ho stejně budou nakonec měnit. Navíc zřejmě po měsíci stání venku v servisu se mi přestalo při zapnutí zapalování vracet levé zrcátko do původní polohy. Musím dát příkaz na sklopení zrcátek ručně a pak se odklopí. Takže další pokračování. Doufám jenom, že všechny problémy vychytám ještě v záruční době a pak už bude vše OK :(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...