Kamil Posted June 13, 2002 Share Posted June 13, 2002 Chtěl bych se zeptat, jestli se montáží sport. výfuku zlepší zvuk i u dieselu nebo TD a nebo to platí pouze pro benzíny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted June 13, 2002 Share Posted June 13, 2002 jasně, montují se laděné výfuky i na diesely, stačí se podívat na nabídky např. Remus, Sebring nebo Devil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenda - BATMAN Posted June 16, 2002 Share Posted June 16, 2002 Montují se na všechno, ale jestli si myslíš, že po zakoupení laděného sportovního výfuku na diesla jak se řiká bude pořádně řvát tak ani náhodou!!!! To je u D a TD docela problém!!!! Kdyz uděláš komplet potrubí tak ti něco na počítači vyleze, ale moc to nebude! (pokuď to chceš dělat pro koníky) tak zatim a snad jsem ti aspon trochu pomohl....kdybys ještě potřeboval něco věděšt a takovýchto věcech tak mi klidně napiš na E-MAIL A já ti ihned odpovím a snad i poradím nebo tě odkážu na někoho kdo to vědět určitě bude!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts